Момчил ДойчевВ момента ни управлява най-лошата авторитарна и проруска фракция

...
Момчил ДойчевВ момента ни управлява най-лошата авторитарна и проруска фракция
Коментари Харесай

Готви се поредната голяма подмяна на Голямата Промяна

Момчил Дойчев

В момента ни ръководи най-лошата властническа и проруска секта на незаконната Българска комунистическа партия. На 10.11. 1989 година на власт пристигнаха перестройчиците, които до 1997 година позволиха толкоз народна власт в България, колкото позволява Комунистическа партия на Съветския съюз и по-късно Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Когато кагебесните бандити смъкнаха с прелом през август 1991 година водача на перестройката Михаил Горбачов, нашите " реформирани " социалисти не реагираха, тъй като " нямали задоволително информация ". Това сподели що за " демократи " са някогашните комунисти. След неуспеха на кагебесния прелом и идването на Елцин на власт в Русия, те заговориха за " заплахата от реституция на капитализма " в Русия и се заеха посредством държавното управление на Жан Виденов да реставрират социализма в България. В резултат

банкрутираха за повторно страната в рамките единствено на 8 години

- достижение, почтено за Гинес. И вместо да бъдат осъдани и прогонени вечно от политиката, единствено 4 години след единственото време, отпуснато на Обединените демократични сили да върнат България в естествения некомунистически свят, " мъдрият " български народ ги върна на власт благодарение на някогашния български цар, на който бе разрешено да се върне в страната, само че при доста ясно избрани условия - закъснение на евроатлантическата интеграция на страната, връщане на власт на посткомунистическата олигархия и постепенна, пълзяща реституция на авторитаризма. В помощ на новоизлюпените " царисти- републиканци “ бяха двете най-мощни партии на задкулисието - Българска социалистическа партия и втората след Българска социалистическа партия проруска партия у нас, маскирана за илюзия на необразованото простолюдие като " турска ".

Все отново България бе поела по евроатлантически път и те нямаха мощ да ни върнат назад в съветския кауш, който последователно след 2001 година бе почнал да се възвръща, откакто Комитет за Държавна сигурност (на СССР) си избра нов „ цар “ и го сложи на престола в Русия през август 2000 година със задачата " Възраждане " на Съюз на съветските социалистически републики и на руското мракобесие.

По време на международната финансово-икономическа рецесия през 2008 година,

филиалът на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) сътвори нов привлекателен популистки план в България,

подменящ и предпазващ от появяването на същинска демократична десница в България - ГЕРБ. Припомняме първите думи на Борисов, когато пристигна на власт: " Където и да бръкнеш, на всички места /корупционни/ схеми ".

Първото държавно управление на ГЕРБ свърши доста потребни неща и по тази причина филиалът на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) го смъкна от власт с Февруарския бунт и Костинбродския избирателен прелом през 2013 година
Но антибългарските проруски диктаторски сили се нуждаят непрестанно от рационализиране на корупцията и ускорена реституция, която не можеше да пристигна без помощта на някогашните комунисти. В резултат на тяхната лакомия получихме за година и половина втората тройна коалиция и държавното управление " Пеевски ", което безусловно ошушка България, само че приготви почвата за превръщането на ГЕРБ в партия, която с цел да остане на власт, би трябвало да следва различен дневен ред - подобен, който реставрира рецидивите на социализма и корупцията. В същото време благодарение на РИСИ, отпред с ген. Решетников бе квалифициран нов план, още по-проруски и властнически, с който към този момент станалият неуместен " прозападен " ГЕРБ да бъде свален от власт и бъде сложено държавно управление или още по-добре поредност от служебни държавни управления на ген.Радев, благодарение на които простолюдието да се отврати от парламентарната народна власт и да изиска у нас да стане " като в Русия ". Появиха се даже постове в обществените мрежи с молба Путин да ни разгласи война и Русия да ни „ освободи за трети път “.

Някой ще каже, че планът „ Радев “ е безумен

/като главните участници в него/, само че кой може да каже до каква степен доближава и какви аджеба са границите на простотията българска?

В резултат на режисирани митинги през лятото на 2020 година най-сетне ГЕРб бе свален от власт. Задкулисието си избра и даде на Радев политически неподготвени, въпреки и с положителни планове хора да „ продължат Промяната “. Но „ Промяната “ по този начин и не можа да настъпи, просто тъй като редом в „ Промяната “ се бяха примъкнали с изключение на някогашните комунисти и новият популистки план - така наречен „ няма такава страна “ /но „ има подобен народ “/, които простолюдието даже направи първа политическа мощ. В разследване на тяхната „ политика “ за по-малко от година се разбра освен, че „ няма такава страна “ само че и че към този момент „ няма подобен народ “.

След като Задкулисието смъкна държавното управление на Политическа партия, Демократична България и Ниновата Българска социалистическа партия, на власт се задава нова поредност от президентски „ служебни “ държавни управления, които да продължат не смяната, а да засилят хаоса и страха, да подлудят с други думи хората, а на самата Промяна да придадат не евроатлантически, а евроазиатски измерения.

Задава се с други думи не нова огромна Промяна, а нова, поредна Голяма Подмяна.

Но това тече към този момент от 33 години ние сме обръгнали.

„ Пак ли ще живеем в неистина?...

Пак ли ще поносим и до по кое време?...

И последната заблуда умря...

В тая страна на власт Е нелепостта “.

ДОКОГА???
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР