Момчил ДойчевКак да се борим срещу многобройните руски тролове и

...
Момчил ДойчевКак да се борим срещу многобройните руски тролове и
Коментари Харесай

Как да се борим срещу многобройните руски тролове и националните предатели- русофили

Момчил Дойчев

Как да се борим против многочислените съветски тролове и националните предатели- русофили във Facebook?

1. Руските тролове по предписание имат по два и повече профили. Не е задоволително да ги блокирате. Трябва да отидете на главния им профил и да ги докладвате - за подправена дезинформация, език на омразата и въобще за целия боеприпас от неистини и закани, които нормално употребяват.

2. Докладвайте и маскираните като публицисти платени сътрудници на съветския империализъм като Волгин, съветските партийни сътрудници като Нинова и Костадинов, съветските сътрудници в Президентството, Народното събрание и държавното управление, в общинската и регионална власт.

3. Не оставяйте без отговор техните подправени вести, дезинформация и опори на съветската антибългарска агитация, които употребяват на всички места, където това е допустимо.

4. Руските тролове са платени безродници или безвъзмездни идиоти /дебили, както ги назова техния " професор " /. Те разчитат на незнанието и дезинформацията, в която живее българинът откогато е стъпил окупаторски съветски крайник на българска територия. Разчитат на внедреното и втълпено " жестоко политическо поверие " в масата от народа ни, който има обикновена политическа просвета и не схваща съществени политически истини.

Разберете, ние сме във война! Русия - най-големият ни исторически и геополитически зложелател - ни е оповестила от дълго време война. И за жалост този нечовечен и безсърдечен зложелател не е пред портите, а внедрен измежду нас. Тези антибългари са подготвени да продадат и майка си, с цел да докарат още веднъж тук съветския окупатор и алената фашистка тирания и да унищожат България по този начин, както и комунистите не съумяха да унищожат Родината ни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР