Момчетата от Cool Kid$ правят заявка пред българската публика с

...
Момчетата от Cool Kid$ правят заявка пред българската публика с
Коментари Харесай

Бой бандата Cool Kid$ излиза на музикалната сцена

Момчетата от Cool Kid$ вършат поръчка пред българската аудитория с песента и видеото към нея „ Давай “. Микс от електронно и ар-енд-би звучене, парчето е спайси с гальовен, само че провокативен текст. Въпреки, че музикантите от Cool Kid$ са нови лица за необятната аудитория, те към този момент са познати в сектора като създатели на хитови български части на нашумели реализатори, измежду които Михаела Маринова и Невена Пейкова.Те шеговито се назовават “бой тайфа от нов вид” поради ексцентричния си състав.

Cool Kid$ са: музикалният продуцент и елeктронен музикант Борислав Тонев, който учи музикално продуцентство в Лос Анжелис. Там работи с разнообразни хип-хоп актьори от локалната сцена и в музикално студио в Холивуд, само че взема решение да се върне в България, с цел да продължи с кариерата си. Панчо Карамански (DJ Панчо), който губи зрението си като дребен и се изправя пред доста компликации, само че като тинейджър взема решение твърдо да пребори ориста си и да покаже на хората, че човек като него може да се осъществя сполучливо.

Мечтата му е това да се случи и на музикалната сцена и то в действителност се случва. Панчо развива умения на DJ и електронен музикант, а по-късно реализира триумф и с историята си въодушевява огромен брой хора. Той основава стратегия за образование за незрящи, които желаят да се научат да записват, миксират и мастерират музика. DJ Панчо e измежду определените в класацията „ 40 до 40 “(2017) на Дарик радио.

Вокалът Преслав Бориславов – Пресли, който от дребен - пее, танцува, свири на пиано и цигулка, учи фешън дизайн в Англия и все още живее и работи там във финансовия бранш като написа песни и за други актьори. “Давай” е по текст на Преслав Бориславов – Пресли, а музиката и аранжимента са на Борислав Тонев, Панчо Карамански и Пресли.

Видеoклипът към парчето „ Давай “залага на добре разказана история с непредвидени обрати. Провокация към феновете са фрагментите от живота на едно “лошо момиче”, в чиято роля влиза известната млада актриса и модел Лина Роскин. Сюжетът наблюдава греховния й живот, подла невярност и непредвидена развръзка. Режисьор на видеото е Николай Георгиев-Котич (N.K. Films).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР