Molly-Mae Hague определено е съвременна икона за красота; каквото и

...
Molly-Mae Hague определено е съвременна икона за красота; каквото и
Коментари Харесай

Molly-Mae Hague се кълне в пудри за 15 британски лири, които променят играта, за да получат безупречно покритие

Molly-Mae Hague несъмнено е модерна икона за красота; каквото и да употребява, ние го желаеме и нейните рекомендации за артикули постоянно се разпродават. И този елементарен, само че ефикасен козметичен артикул, който тя обича, обезпечено ще издигне вашата грим игра.

В един от нейните видеоклипове „ пригответе се с мен “ някогашната жителка на Острова на любовта се вижда по какъв начин употребява кадифена пудра Trigwell Cosmetics Пухнете, с цел да нанесете пудра върху лицето й, с цел да фиксирате грима й. Тези черни капковидни пухчета костват £14,99 за опаковка от две от LookFantastic, където също са получили възторжени мнения от клиенти.

Изработени от супер мека микрофибърна материя, тези пухчета „ оформят основата ви с безпроблемен резултат на замъгляване на кожата “, съгласно марката, до момента в който неповторимата триъгълна форма е идеална за прилепяне във всички дребни ъглите на лицето ви.

Клиентите на LookFantastic явно са съгласни с Molly-Mae, защото по-голямата част от отзивите на уеб страницата са с пет звезди....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР