Молитвата може да ви излекува наистина! И науката го казва. Доктор

...
Молитвата може да ви излекува наистина! И науката го казва.
Доктор
Коментари Харесай

Молитвата наистина има сила, която лекува болести!

Молитвата може да ви излекува в действителност! И науката го споделя.

Доктор Андрю Нюбърг, професор в Университета Томас Джеферсън в Съединени американски щати, организира проучване с ядрено-магнитен резонанс, с което открива, че молитвата и медитацията са в действителност мощни.

Когато вършим тази процедура постоянно, мозъкът ни усилва интензивността на челото и областите към езика, както и връзката.

Това би трябвало да се схваща като физическо образование на мозъка, което води до зарастване на разнообразни болести и даже до развиване на мозъка.

Добре е, че не е нужно да сте духовник или монахиня, с цел да се насладите на преимуществата, които молитвата и медитацията могат да ви предложат.

За да заключи, че тези практики са в действителност значими, доктор Андрю прави следния опит: Той предлага на възрастни хора, които имат проблеми с паметта, да вземат участие в изследване, в което да ги следят преди, по време и след медитация и молитва.

Анализът се провеждал всекидневно в продължение на 12 минути, общо 8 седмици.

Резултатът бил доста позитивен във връзка с изгодите, които молитвата и медитацията имали върху здравето.

Най-интересното нещо е, че доктор Андрю твърди, че нашият мозък в действителност има конструкция, която се трансформира, без значение от религията.

Друго изследване, оповестено в списание Cancer Society, открива, че пациентите със мощни духовни вярвания реагират по-добре на лекуването и имат по-малко признаци. Анализът е осъществен с 40 000 пациенти.

Изследователи от Онкологичния център във Флорида са разкрили, че тези, които имат вяра в силата на молитвата и медитацията, имат по-добро физическо и психическо здраве, в сравнение с невярващите и не практикуващите медитация.

Вижте още: Подобрете храносмилането си за 7 дни! 100% резултат!

Тези хора също имат по-добро взаимно битие със обществената среда.

От всичко това можем да заключим, че вярата и медитацията ни вършат здрави хора.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР