Можете ли да познаете марката на роклята на тенисистката Винъс

...
Можете ли да познаете марката на роклята на тенисистката Винъс
Коментари Харесай

Познай марката: Роклята на Винъс Уилямс

Можете ли да познаете марката на роклята на тенисистката Винъс Уилямс? Очакваме догатките ви в мненията.

В края на февруари се организира церемонията по връчването на Screen Actors Guild Awards, по-познати като SAG Awards. Може би се чудите за какво тенис легендата участва на това събитие, тясно обвързвано с кино промишлеността? Причината е филмът " King Richard " , който споделя историята на Ричард Уилямс, татко и първи треньор на Винъс и Серина. Човек, трансформирал историята на спорта вечно. Това е и повода постоянно да виждаме сестрите Уилямс на Червения килим на разнообразни събития.

Макар да не е деец в света на модата, несъмнено се откроява по верния метод. За SAG Awards 2022 тя избра бяла асиметрична рокля със сребристо бюстие. Моделът е особено направен за нея и за мотива.

 винъс

Ще ви подскажем, че зад роклята на стоят двама от най-популярните дизайнери в света. Те са италианци и създатели на фешън къща, чието име е композиция от семействата им.

 доменико долче и стефано габана
?

Винъс Уилямс поема доста фешън опасности на Червения килим под наставленията на известния звезден стилист Law Roach . Именно той работи с стилната икона Зендая. И тази визия е следващото от доста доказателства.

 винъс уилямс

Винъс Уилямс избра първокласни диамантени бижута с марка Gismondi1754 .

 винъс, бижута

Клъчът ѝ беше съвършено допълнение към бюстието на роклята и е с марка RODO, модел Iconic . Няма по-подходящ свършек на визията от класическите минималистични сандали Stuart Weitzman, модел " Nudist " в бяло.

 nudist

Познайте марката на роклята на Винъс Уилямс:Emporio ArmaniMissoniDolce & Gabbana

Участници:

 антена В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.
Период: 00:00 часа на 08.03.2022 година до 23:59 часа на 14.03.2022 година
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР