Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода 30 октомври- 03 ноември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Добре е да започнете да свиквате да бъдете център на внимание, тъй като през тази седмица всички прожектори ще бъдат ориентирани към вас. През този интервал ще се наложи да покажете своята просветеност, добрина и въобще всички позитивни качества, които притежавате и ще бъдете обилно наградени за тях.

Телец

През тази седмица дайте всичко от себе си да не мислите за резултатите от дейностите си, тъй като ще бъдете прекомерно внимателни, което ще ви изиграе неприятна смешка. Ако мислите прекомерно доста за това какво може да се случи, има огромна възможност да изпуснете доста положителни шансове, което могат да ви отворят доста порти отсега нататък.

Близнаци

Ще достигнете върха на триумфа през тази седмица, само че има нещо, което ви притеснява- че ще бъдете самотни. Не се опасявайте, не всички сполучливи хора са самотни, вие за благополучие имате близки хора, които постоянно ще бъдат до вас. Радвайте се на триумфите си и дайте най-хубавото от себе си на тези хора, тъй като те го заслужават.

Рак

Готови ли сте за смяна? Всички неща, в които сте вложили време, старания и още доста други неща, ще ви се отплатят и ще разберете, че всичко това е имало смисъл. Вие имате доста характерни умения, способности и гении, които ще бъдат видяни и оценени. Предстоят ви промени, които са обвързани с триумф, тъй че самоуверено напред.

Лъв

Не забравяйте да се оглеждате. Бъдете нащрек, тъй като не се знае какво ви следва и какви рискове дебнат. Предстои ви едно прочувствено пътешестване, в което оптимизмът и смелостта ще бъдат същински добродетели. Трябва да се фокусирате върху огромните проекти за бъдещето, които имате. Вие имате неограничени благоприятни условия.

Дева

Толкова доста желаете да получавате истината постоянно и по всевъзможен мотив, само че подготвени ли сте за нея? През тази седмица ще разберете, че от време на време истината боли и ще ви се желае да не сте я получавали. Доверявайте се на инстинкта си на 100%, тъй като това е единственият ви късмет да съумеете и да не затънете на надълбоко.

Везни

Две е по-добре от едно, не го забравяйте. Вие живеете на правилото, че сте си самодостатъчни, само че през тази седмица ще осъзнаете, че и вие сте нежни същества, които се нуждаят от компания, обич и схващане. Ще усетите магията на любовта и ще срещнете човек, заслужен да бъде до вас, не изпускайте шанса си.

Скорпион

Време е да помислите за вътрешната си естетика и за здравето си. Започнете да работите за него. Ще осъзнаете, че е време да измененията ежедневните си привички, да включите спорт и по-здравословно хранене в живота си и да измененията мисленето си, като го извършите по-позитивно. От тук нататък ви чакат единствено хубави неща, в случай че го извършите.

Стрелец

През последните няколко седмици, вие сте се изолирали изцяло от хората към вас, което не е изключително хубаво. Опитайте да измененията това през тази седмица. Излезте на открито, бъдете измежду хора и пробвайте да се социализирате. Споделете всички неизказани страсти, ще ви олекне и ще се почувствате доста по-добре.

Козирог

През тази седмица ще бъдете подготвени на всичко, с цел да можете да прекарате повече време у дома, със фамилията си. Вие сте хора, които ценят домашния уют, само че нямат опция постоянно да му се любуват. Отменете някои от по-маловажните си задължения и прекарайте повече време у дома. Това ви зарежда с сила.

Водолей

Опитайте да не се пренатоварвате, би трябвало да знаете доста добре какви са опциите ви и да се вписвате в тях. Никой няма да ви каже " Браво " за това, че потъпквате себе си, с цел да свършите повече работа или да помогнете на някого. Бъдете малко повече егоисти през този интервал, тъй като в противоположен случай, ще страдате.

Риби

Ще научите доста скъпи уроци през този интервал. Ще получите и доста скъпи дарове. Общо взето ще получавате доста неща и единственото, което би трябвало да вършиме, е да гребете с цялостни шепи. Радвайте се на живота и на дребните неща в него. Само по този начин ще бъдете същински щастливи всеки ден.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР