Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 30 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще ви се случи нещо хубаво. Може да е крачка напред в кариерата ви, може да е просто занимателно прекарване или нов човек ще влезе в живота ви. Каквото и да е, насладете му се.

Телец

Изненадайте себе си и близките като захвърлите всичко и отдадете днешния ден на занимания. Вечерта също, несъмнено, малко песни и танци няма да навредят на никого.

Близнаци

Днес е един от тези дни, в които всичко минава доста елементарно и всичко върви добре. Ориентирани сте в добра посока и вършиме всичко с лекост. Наслаждавайте се на тези дни!

Рак

Днес ще имате малко неприятности. Ще се сблъскате с ограничавания, които не са ви познати и не са ви били налагани да в този момент. Не бива да се тревожите за това, ще се справите.

Лъв

Не е нужно да бъдете началник или родител на някого, с цел да го накарате да прави работата си, изключително когато това визира и вас. Може да ви е нужно нечие утвърждение преди да го извършите.

Дева

Вие сте значима част от екипа през днешния ден, без значение какво се случва. Уверете се, че гласът ви се чува и че всички са задоволени от работата. Ще имате потребен ден.

Везни

Нещата за вас ще се трансформират трагично напълно скоро. Стойте настрани и наблюдавайте от надалеч през днешния ден. Дръжте мозъка си зает непрекъснато.

Скорпион

Може да претърпите няколко неуспеха денем, само че би трябвало да се стегнете, тъй като имате доста задания, които би трябвало да свършите в най-кратък период. Инвестирайте време и сила.

Стрелец

Някой ненадейно ще стартира да се пробва да ви саботира. Лошото е, че ви се постанова да прекарвате доста време с този човек, само че най-малко по този начин ще можете да го наблюдавате непрекъснато.

Козирог

Вашата културна страна господства през днешния ден. Отидете на някакво културно събитие- спектакъл, галерия, опера, концерт. Не се случва постоянно да сте в сходно въодушевление.

Водолей

Днес сте извънредно прочувствени. Това може да е или извънредно или ужасно за вас. Добрата вест е, че нещата ще се възстановяват доста скоро.

Риби

Днес ще получите изцяло заслужена хвалба. Продължавайте да се борите за още по-големи достижения. Това би трябвало да ви подтиква да продължавате в същия дух.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР