Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Ще ви се наложи да се справите с прекомерно доста детайлности през днешния ден. Ще ви се стори като призрачен сън. Добрата вест е, че умствената ви сила се изправя пред предизвикателство, тъй че запретвайте ръкави и се залавайте за работа.

Телец

Вашата безрезервна обич към приятелите ви ще се прояви през днешния ден. Днес ще показвате привързаността си към всички и в един миг може да се окаже, че флиртувате с човек, с който не трябва да го вършиме.

Близнаци

Вашите положителни препоръки са подготвени, в този момент имате потребност и от цел. Ясно е, че децата имат потребност от помощ, това се подразбира, само че през днешния ден и някои от приятелите ви ще се нуждаят от златните ви препоръки и упътвания.

Рак

Вашето внимание към детайлите е много значимо през днешния ден, по тази причина се уверете, че имате задоволително време за четене, задаване на въпроси и оглеждане на нещата. Съсредоточете се върху нещата, които са в действителност значими.

Лъв

Днес няма да се справяте изключително добре с поставените задания, тъй че е по-добре да не се захващате с нищо. Отстъпете крачка обратно и дайте време на съзнанието си да се почисти. Предстои ви развлечение.

Дева

Днес е страховит ден за образуване, по тази причина се уверете, че имате задоволително време за това. Със сигурност сте придобили нужната сила, с помощта на непрестанно растящата вълна, която ви тласка в вярната посока.

Везни

Приятелите ви желаят да ги слушате деликатно през днешния ден, по тази причина се придържайте към този съвет, без значение какъв брой си мислите, че ви е необходим. До на следващия ден би трябвало да имате изцяло приключен проект за деяние, който да им визиите.

Скорпион

Трябва да сте изцяло уверени в приятелите си, даже в случай че вашата загадка е някаква глупава история от преди доста време. Понякога другарството е обвързвано с огромен риск, обаче си коства да го поемате.

Стрелец

Трябва да се погрижите за работата си през днешния ден, другояче сигурно ще изостанете. Подробностите могат да бъдат завладяващи, само че единствено в случай че се опитате да ги разберете. Нещата ще станат доста по-добре.

Козирог

Някой ще се опита да се приближи към вас и да ви затрупа с злословия и клюки. Вие сте от този вид хора, които ненавиждат сходни неща и е изцяло разбираемо. Опитайте тактично да отпратите тези хора.

Водолей

Опитайте да бъдете малко по-внимателни с приятелите и фамилията си през днешния ден. Те сигурно ще бъдат доста по-чувствителни от нормално и ще се наскърбяват елементарно. Нещата скоро ще станат по-добре, само че в този момент би трябвало да внимавате.

Риби

Днес ще се сблъскате с доста рецензии, изключително на работното място. Не позволявайте това да убие желанието, пробвайте да ги приемете като градивни рецензии и да се възползвате от тях. Приемайте всичко с усмивка.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР