Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 28 септември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Понякога най-хубавият метод да разберете нещо е да го обясните на някой различен. Има нещо, което не разбирате и това ви тормози. Опитайте този нетрадиционен метод- пробвайте да го обясните на някой различен и елементарно ще разберете защо става дума.

Телец

Напоследък се занимавате с доста впечатляващи неща, само че това към този момент ви идва допълнително и е време да разпуснете. Съберете багажа си и отидете на някое прелестно място, на което няма да мислите за нищо.

Близнаци

Вашият живот е по-свързан с живота на другите хора, в сравнение с си мислите. Именно през днешния ден ще разберете, че е по този начин. Днес е допустимо да създадете някои доста здрави и мощни връзки. Възползвайте се от тази опция.

Рак

Единственото нещо, върху което би трябвало да се фокусирате през днешния ден, е да вършиме нови проекти. Помислете какво желаете да вършиме след 5 години, какъв човек желаете да бъдете тогава и с какъв човек желаете да бъдете.

Лъв

Днес ще се чувствате извънредно щастливи. Ще имате желанието да извършите и хората към вас щастливи. Ще обсипете околните си с дарове и внимание. Какво по-хубаво от това?! Насладете се на днешния ден оптимално.

Дева

Всяко деяние има следствие, а днешният ден ще ви подсети този факт по няколко разнообразни метода. Понякога вие ще сте този, който работи, а различен път- този който страда от следствията.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР