Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 23 ноември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес не се занимавайте с нови хора, планове и не ходете на нови места. Придържайте се към всекидневието си и към познатите неща. Така няма да можете да извършите неточност.

Телец

Днес е по-трудно от всеки път да постигнете прогрес, само че вие сте в положение да измененията това. Само се върнете обратно и преосмислете задачите си. По този метод нещата отново ще потръгнат.

Близнаци

Опитайте да постигнете прогрес по въпроса за значимо решение, което би трябвало да вземете. Най-вероятно имате цялата нужна информация към този момент, просто не го осъзнавате.

Рак

Не сте изключително сигурни, че нещата са по този начин, както би трябвало да бъдат. Денят е подобаващ да извършите позитивни промени във всички аспекти от живота си. Лесно ще се адаптирате.

Лъв

Днес сте сред чука и наковалнята, само че не се отчайвайте. Вие знаете какво следва за вас и колкото и необичайно да ви се коства протичащото се, надълбоко в себе си знаете, че е най-хубавото.

Дева

Изненадващ процес на събитията през днешния ден ще ви хвърли в неразбиране. Ще имате прочувствена рецесия, само че всичко това е част от нещо огромно и хубаво, тъй че не се плашете.

Везни

Нещо неприятно се случва в дома ви, само че за момента просто няма какво да извършите. Преждевременни дейности могат единствено да влошат обстановката, тъй че изчакайте.

Скорпион

Ще имате финансови проблеми през днешния ден, които би трябвало да разрешите. Иска ви се да отложите тези разправии, само че не сте в положение да го извършите. Няма време за губене, захващайте се незабавно.

Стрелец

Някой ще ви накара да извършите нещо, което не желаете да вършиме. Съпротивата ви е огромна, само че в последна сметка ще осъзнаете, че просто би трябвало да извършите това, което желаят от вас.

Козирог

Доверете се на инстинктите си през днешния ден. Може да не ви отведат в най-правилната посока, само че сигурно ще е по-добре, в сравнение с да следвате логиката си. Предчувствията са цени.

Водолей

Не сте в положително въодушевление и не приемате добре закачките на половинката ви или на някой непосредствен. Това ще докара до голям скандал, само че не можете да измененията първичната си реакция.

Риби

Вашата вътрешна мощ прави живота още по-сладък през днешния ден. Ще ви се наложи да се противопоставите на някои неприятни хрумвания и да се справите с някои дребни проблеми.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР