Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 13 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Денят стартира по нормален метод, имате много задания, само че се справяте с тях с обсег. Това ще направи усещане на хората към вас и трудът ви ще бъде оценен. Вечерта ще бъде много по-емоционална и то в добър аспект.

Телец

Думите на непосредствен човек ще допрян сърцето ви и ще се трансфорат в онази искра, с която можете да запалите слънце в душите на другите. Ще се чувствате добре и за това има и различен провинен - нова тръпка, която ще ви изненада прелестно.

Близнаци

Днес сте в изключителна форма, способни сте да се справите с всичките си задължения ослепително. Подобряването на финансовото ви положение ще увеличи самочувствието ви. Страстта ви към извършване на покупки ще се развихри с цялостна мощ, само че не купувайте непотребни движимости.

Рак

Днес са вероятни непредвидени развития в делата ви, подбудени от непознати неточности. Не бъдете прекомерно сериозни към началниците, с цел да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една обстановка и това може да ви изиграе неприятна смешка.

Лъв

Денят може да е много деятелен, само че ще сте склонни да приемате нещата прекомерно персонално и това може да попречи на професионалните ви връзки. Най-добре ще е в случай че съумеете през днешния ден да обърнете по-голямо внимание на дома и фамилията си.

Дева

Определено през днешния ден няма да ви се желае да действате сами. Не бъдете прекомерно претенциозни, само че и недейте да гледате през просото. Накрая отговорността носите вие. Трябва ви помощ, само че единствено от хора, на които можете да разчитате.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР