Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 27 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще срещнете човек, който ще притегли вниманието ви, макар че моментът не е подобаващ за се разсейвате. Няма да съумеете да спрете да мислите за това, тъй че по-добре пробвайте да се сближите.

Телец

Днес би трябвало да помогнете на другар в потребност, макар че той въобще не осъзнава, че има потребност от вас. Днес е един от тези дни, в които би трябвало да предприемате дейности, без да мислите прекомерно доста.

Близнаци

Чувствате се доста комплицирани за нещо, което наподобява по-голямо, в сравнение с е в реалност. Успокойте се и оставете нещата да се случват, ще действате по-късно.

Рак

Днес ще бъдете доста сантиментални към остарели хора или движимости. Ще бъдете изпълнени с носталгия през целия ден. Ще осъзнаете, че до известна степен живеете в предишното.

Лъв

Днес би трябвало да работите с вашите хора, с цел да се получават нещата. Споделете им всичко, което не знаят и може да се окаже проблем по-късно. Бъдете изцяло откровени, с цел да избегнете неприятни обстановки.

Дева

Днес сте заредени с толкоз позитивна сила, че просто ходите и показвате на всички по какъв начин се прави. Днес е по-лесно от всеки път да създадете положително усещане. Загърбете страховете си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР