Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 05 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Комуникацията е сложна през днешния ден, даже с тези, които са ви най-близки и се разбирате най-добре. Трудно ви е да говорите ясно, когато мислите и възприятията ви са на всички места. След няколко дни този безпорядък ще се оправи и всичко ще стане обикновено.

Телец

Вашето подпомагане е от значително значение за ваш другар или сътрудник, който би трябвало да направи нещо доста значимо през днешния ден. Трябва да бъдете в положение да му предоставите всичко, от което се нуждае, с цел да се оправи добре.

Близнаци

Днес ще се чувствате малко разочаровани, само че това не е края на света, не се дръжте по този начин като че ли в действителност е пристигнал края на света. Ще откриете, че сте способни да виждате някои дребни, дребни проблеми, които просто нямат значение.

Рак

Избягвайте всяка работа, която е детайлно насочена през днешния ден. Умът ви е надъхан за по-мащабно мислене, няма да се справяте добре с детайлите. Ако би трябвало да вършиме някакви проекти през днешния ден просто се откажете до момента в който е време.

Лъв

Днес няма да виждате смисъла в нищо около вас. Дори дейностите на най-близките ви хора ще ви се костват лишени от смисъл. Помолете хората да ви обяснят какво вършат, с цел да опитате да ги разберете.

Дева

Вие сте занаятчия на организациите или най-малко хората по този начин приказват за вас. Днес това ще ви се отплати и то съществено. Вашите близки и другари ще се нуждаят от помощта ви за доста сериозна задача.

Везни

Когато става дума за доброволческа активност, през днешния ден би трябвало да отстъпите и да помолите някой различен да поеме дилемите ви. Днес ще имате прекомерно доста други отговорности и няма да бъдете толкоз потребни, тъй че е по-добре да се оттеглите.

Скорпион

Какво в действителност се случва с вашия началник и с сътрудниците ви? Вашите занимания постоянно са най-интересни и всеки ви следи непрестанно. Обяснете на хората, че ви смущават по този метод и ги помолете да престанат.

Стрелец

Опитайте да разместите малко нещата през днешния ден, даже в случай че рискувате да загубите значими документи или други основни детайли от вашия работен живот. Преходът през днешния ден е жизненоважен за постигането на някакъв прогрес.

Козирог

Опитайте да достигнете до новия човек в живота ви по нов метод. Все още не сте открили кой е най-хубавия метод за връзка посред ви, тъй че е добре да пробвате нови и разнообразни неща. Предизвикайте се!

Водолей

Способността ви да се свързвате с хората през днешния ден е доста мощна. Имате опцията да достигате до огромни групи хора. Днес можете да се справяте с огромна публика, тъй че се качете на сцената.

Риби

Въпреки че се изкушавате да хукнете да спасявате света, отделете най-малко малко време и за себе си през днешния ден. Не позволявайте да започнете да се поддавате на напрежението. Тогава какво ще се случи с околните ви?
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР