Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 10 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Странното държание на някой към вас може да сътвори някои спънки през днешния ден и ще би трябвало да измислите креативен способи да се справите с тези спънки. Ако помислите малко повече, ще ви дойдат доста хрумвания.

Телец

Днес вашият максимален източник на ентусиазъм ще бъдат хората, с които ще се сблъсквате. Днес всичко ще бъде доста вдъхновяващо за вас. Ще се чувствате необикновено и ще бъдете признателни за хората, които имате в живота си.

Близнаци

Днес безусловно всичко и всички ще ви нервират ужасно доста. Не се колебайте да се пандизите в черупката си и да изчакате този интервал да премине. Той няма да продължи дълго, само че е добре да не разваляте връзките си с хората.

Рак

Днес е добре да помислите за това по какъв начин да спечелите пари в дълготраен проект. Не се поддавайте на изкушението да изкарате бързи пари и помислете по-сериозно за бъдещето си. По-късно ще се радвате, че сте го създали.

Лъв

Няма по какъв начин да не сте усетили, че в последно време в главата ви всичко е безспорна каша от страсти и неподредени мисли. Днес звездите са ви отредили точно ден за равносметка. Изяснете си какво в действителност желаете, след което си дайте малко отмора като прекарате спокойна вечер в компанията на обичан човек.

Дева

Напоследък усещате живота си като безкрайна отмора. Това възприятие обаче е за сметка на работната сфера, в която нещата напълно скоро ще стартират да куцат, в случай че не предприемете своевременни ограничения.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР