Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 19 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес вашият необикновен темперамент ще бъде доста забележим за всички хора, с които се срещнете. Днес ще бъдете ядосани и нервни и няма даже да се пробвате да го скриете. Няма да сте най-приятната компания, само че за благополучие това въодушевление бързо ще премине.

Телец

Напоследък вършиме единствено лудории и се пробвате с всички сили да кажете " Не " на себе си, само че нещата въобще не ви се получават. Днешният ден ще бъде изпълнен с още лудории, само че хубавото е, че всичко това ви носи положителна сила.

Близнаци

Какво по-хубаво от това да опитате нещо ново? Няма такова нещо. Днес ще имате опцията да опитате нови неща, тъй че не изпускайте шанса си. Тези опити ще разширят хоризонта ви и ще ви обогатят като персона.

Рак

Човек, с който в последно време прекарвате доста време, ще ви покаже, че желае да бъдете освен това от другари, само че вие не сте доста сигурни какво желаете. Помислете деликатно, преди да предприемете каквото и да е деяние.

Лъв

Напоследък се криете от хората, които най-вече ви обичат и това е огромна неточност. Каквото и да се случва в живота ви, не трябва да изолирате околните си. Именно те могат да ви оказват помощ и да ви вдъхнат кураж.

Дева

Днес ще бъдете доста неспокойни и няма да знаете какво да вършиме. Прекалено сте обезпокоени и не можете да мислите трезво. Поискайте съвет от човек, който е значим за вас и мислите за рационален. Няма да се справите сами.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР