Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 17 юни 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще ви се наложи да преосмислите проектите си за бъдещето. Имате тъкмо избрани стремежи, които да осъществите, само че с всеки минал ден ви бива напомняно, че няма по какъв начин това да се случи.

Телец

Днес е доста евентуално всичките ви секрети да излязат нескрито. Ще допуснете неволна неточност, която ще ви сложи в неуместна позиция и близките ще стартират да задават въпроси. Не сте длъжни да отговаряте, само че е допустимо те сами да се досетят каква в действителност е истината, която се пробвате да скриете.

Близнаци

Отчаяно се нуждаете от схващане и поддръжка, само че имате възприятието, че няма къде да ги намерите. Това в действителност въобще не е по този начин - тъкмо до вас стои човек, на който можете да разчитате безусловно.

Рак

Днес към вас ще бъде ориентираното копието на не един противник. Притежавате нужния щит - увереността в себе си. Трябва единствено да го употребявате по най-правилния метод, с цел да не обърне против вас.

Лъв

Денят ще бъде доста претрупан, тъй като с изключение на с работни задължения, сте заети и със фамилни разправии, които ви напрягат и изтощават. Опитайте се да се справите сполучливо и с двете - недейте да оставяте едното настрани.

Дева

Поставяте живота си в рамки, а това е напълно неверен метод за вашата натура. Вие сте свободомислещ човек, който има потребност от завършения и случки. Осигурете си ги, вместо да се затваряте сред стените на личния си дом.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР