Можете да отседнете в калифорнийската плажна къща на Аштън Къчър и Мила Кунис в Airbnb безплатно

...
Ако имате отчаяна нужда от R&R, тогава Аштън Къчър и
Коментари Харесай

Ако имате отчаяна нужда от R&R, тогава Аштън Къчър и Мила Кунис може просто да имат отговора.

Двойката знаменитости обяви своята плажна къща в окръг Санта Барбара с гледка към океана и планините Санта Инез в Airbnb само за една нощувка, предлагайки на до четирима гости „незабравим летен престой“ безплатно.

Къчър каза на Кунис своята „наистина тъпа идея“ във видео в Instagram, записано пред къщата им на плажа, убеждавайки жена си, че „трябва да накарат напълно непознати да дойдат и да останат с нас на плажа“.

Къщата на плажа е в Санта Барбара, Калифорния. Къщата на плажа се намира в Санта Барбара, Калифорния. airbnb

След като Кунис се съгласява, че хората ще се насладят на изживяването, Къчър се намесва, казвайки: „Добре, значи го правим.“

Шокираната Кунис отговаря: „Какво?“ преди съпругът й да каже „Страхотно“ и да сложи край на видеото.

Резервациите за къщата за гости бяха отворени в 10:00 PT (13:00 ET) в сряда за престой с една нощувка в събота. Гостите ще бъдат посрещнати от двойката и „ще си тръгват като стари приятели“, добави Къчър в своя надпис в Instagram.

„Оазисът на брега на океана на Аштън и Мила“, както го наричат ​​в Airbnb, включва светли, просторни стаи, хидромасажна вана, голяма тераса и е заобиколен от дървета.

Докато са там, гостите могат да се разходят по близките пътеки, „да се насладят на чаша кафе на плажа“ и да се „потопят в тези летни лъчи“, без да се притесняват за храна или закуски, които ще бъдат осигурени.

Обявата в Airbnb съдържа поредица от снимки на къщата на плажа. Обявата в Airbnb включва поредица от снимки на къщата на плажа. airbnb

Гостите трябва да имат активен профил в Airbnb с добро досие, да могат да предоставят официален документ за самоличност и да уведомят холивудските си домакини „ако има някакви алергии или диетични ограничения, които трябва да имаме предвид.“

Къчър и Кунис следват стъпките на Гуинет Полтроу, която каза по-рано този месец, че е обявила къщата си за гости в Калифорния в Airbnb само за една нощ.

Къщата за гости с една спалня и една баня в нейния дом в Монтесито беше отворена за резервации по-рано тази седмица за нощувка на 9 септември за до двама гости.

Марни Хънтър от CNN допринесе с репортажите.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР