Можеше да играем по-добре срещу Нюкасъл, но бяхме нервни. Знаяхме,

...
Можеше да играем по-добре срещу Нюкасъл, но бяхме нервни. Знаяхме,
Коментари Харесай

Донарума: Срещу Милан трябва да забравя чувствата

" Можеше да играем по-добре против Нюкасъл, само че бяхме нервни. Знаяхме, че ще е сложен мач, само че би трябвало да гледаме напред. Нашият тим е уравновесен, за мен ще бъдат мощни страсти ", сподели италианският вратар Джанлуиджи Донарума на конференцията преди конфликта против някогашния му тим Милан в Шампионската лига.

" Започнахме ново предизвикателство с нов треньор. Играем прекрасен футбол. Много сме удовлетворени от Луис Енрике. Играем по-добре всяка седмица, като имаме още огромно поле за развиване ", счита вратарят.

" Мачът ще бъде прочувствен, особено е да играя против Милан. Трябва да не помни възприятията и да се съсредоточа върху мача. Чувствам се доста добре тук, като семейство сме, както беше и в Милан. Има необикновено атмосфера ", сподели Донарума.

" Винаги съм казвал, че би трябвало още доста да работя, с цел да се развъртвам. Необходимо е да чувам треньорите, да напредвам. Сега би трябвало да играем добре с крайници. Луис Енрике доста държи на това, удовлетворен от играта ми. Доволен съм и аз ", споделя италианецът.

" Менян е огромен вратар, титуляр за Франция. Има голямо почитание сред нас, искам му всичко най-хубаво в бъдеще ", сподели той за френския вратар на Милан.

" Няма любимец в групата, ние се концентрираме върху себе си, опитваме се да даваме максимума. С Милан ще бъдат два сложни мача. Не знам дали ще са решаващи, само че ще са значими. Милан е привикнал в Шампионската лига и ще бъде доста мъчно ", добави вратарят.

" В Шампионската лига би трябвало да правиш допустимо минимум неточности. Утре би трябвало да нападаме, с цел да притиснем Милан ", приключи Джанлуиджи Данорума. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР