Можем ли да избегнем мъжката изневяра? Факт е, че тя

...
Можем ли да избегнем мъжката изневяра? Факт е, че тя
Коментари Харесай

Възможно ли е да предотвратим мъжката изневяра и как да го направим

Можем ли да избегнем мъжката невярност? Факт е, че тя е в положение дефинитивно да скапе към този момент откритата дългогодишна връзка, както и изцяло да я унищожи. Предателството може да се случи във всеки един миг – няма значение дали сте живели дружно един месец или две десетилетия.

Разбира се, всичко е прекомерно самостоятелно във всяка една връзка, само че въпреки всичко мъжката невярност е предизвикана най-вече от един-единствен фактор и той се назовава липса на доверие.

Именно неналичието на доверие е това зло нещо, което трови живота на дамите, непрекъснато подозиращи мъжете си в измяна. Уви, недоверието и съмненията, изразени ясно или останали неизказани, по никакъв метод няма да оказват помощ за попречване на фамилната „ злополука “.

Потенциални жертви ли са мъжете?

Доверието в фамилията е нещо доста значимо. В някои обстановки обаче то губи изцяло смисъла си. Доверявайки се напълно на мъжа, дамата рискува да се окаже жертва на неподходящи условия.

Мъжът постоянно изневерява просто ей по този начин, тъй като, примерно, са съществували удобни условия.   Затова дамите, които желаят да знаят по какъв начин да избегнат мъжката невярност, би трябвало да научат едно главно предписание – събитията не би трябвало да се оставят на случайността! Те би трябвало да се ръководят и неподходящите комбинации да се предотвратяват с всички вероятни средства.

Разбира се, има мъже, чието държание не зависи от никакви условия и изневярата за тях е нещо нищожно, нещо напълно всекидневно и съвестта им не ги тормози. Но в този момент ще поговорим за средностатистическия, естествен мъж, който по принцип води напълно естествен фамилен живот.

Ако си мислите, че той не изисква „ контрол “, грешите. За нито един мъж не е елементарно да се помири с брака и да спре да обръща внимание на противоположния пол.

Ключът е добре „ дозираното “ доверие

Доверието е възприятие, което изисква избрани граници. Липсата на доверие слага под подозрение самото битие на фамилията. Но също по този начин е еднообразно безразсъдно и да се предоверяваме. Намирането на приблизително състояние е вярното решение.

Същевременно, доверявайки се на мъжа, би трябвало да запомните, че пред вас стои просто един естествен човек, който има своите недостатъци и дефекти.

Затова, в случай че са налице някои характерни условия, би било наивно от страна на половинката му да разчита на непоклатимостта на неговите правила и морални правила.

Дами, запомнете: Трябва да сте забавни!

Контролът и предотвратяването на съответните неподходящи условия са нужни условия, само че, уви, те се прекомерно незадоволителни, с цел да се изключи изцяло вероятността от мъжко изменничество. Ако дамата не се интересува от мъжа си, това е едно положително съображение той да потърси внимание на друго място, където нямат срещу да му го окажат.

Ето за какво, не мислете просто за това по какъв начин да избегнете мъжката невярност, а по-скоро се фокусирайте към това по какъв начин да съхраните връзката си като цяло.

Умната жена ще може да увлече по този начин своя мъж, че даже и той евентуално да е кадърен на невярност, с течение на времето ще се трансформира в мъж, който остава корав и непреклонен при никакви условия. Но това е майсторство, което, за жалост, малко дами умеят.

Мъжката невярност като краткотрайно бягство от сивото всекидневие

Много постоянно мъжът предпочитание, откакто се е отървал от жена си, да отиде някъде самичък. Не за непрекъснато, само че краткотрайно. Първо, това му решение може да е повлияно от обикновената отмалялост от ежедневното другарство с половинката. Мъжете по природа са хищници и съществуването на нова „ плячка “ възбужда още веднъж ловните им инстинкти.

Решението на казуса в този случай е елементарно единствено себе си – просто умишлено ограничете общуването си. Изградете връзките си по този начин, че мъжът да не може да ви вижда непрекъснато. Управлявайте времето си сами. Дозираната връзка е по този начин да се каже наложителен съставен елемент от тактиката „ Как да избегнем мъжката невярност “.

Осигурете на мъжа си малко самотност – това е една доста значима потребност за мъжа. Нека остане до късно на работа, да отиде самичък на лов на риба или на футболен мач. След сходна „ порция самотност “ сигурно ще започнете да му липсвате.

Разбира се, това лекарство, употребявано без мярка, може да докара до противоположен резултат. Така че не забравяйте – тактиката би трябвало да включва целия боеприпас от средства за попречване на мъжкото изменничество.

А точно:

Ако животът с колегата ви е монотонен и отегчителен, тогава въобще не би било изненадващо, че ползата на мъжа последователно може да спадне.  Но по какъв начин да избегнем мъжката невярност, в случай че животът ни не е цялостен с забавни и любопитни събития?

Спокойно, не е нужно да сте някакъв женски „ супер воин “, с цел да сте забавни. Просто не се опасявайте да измененията живота си и да взимате решения. И най-важното, не забравяйте всеки ден да учите нещо ново и забавно. Преди да заявите претенциите си към мъж, обърнете внимание на себе си. Задавайте си постоянно въпроса „ Наистина ли съм почтена и изцяло заслужавам интереса на най-хубавия мъж в моя живот? “ И бъдете почтени в отговора, даже и в случай че той не ви харесва. Ако лъжете себе си, не печелите нищо. Просто предприемете дейности и се превърнете в единствената и неповторимата за него. Само тогава той ще е категорично ваш. Завинаги.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР