Можем да създадем правителство, което да отмести Борисовата държава, ако

...
Можем да създадем правителство, което да отмести Борисовата държава, ако
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Можем да създадем правителство, което да отмести Борисовата държава

Можем да създадем държавно управление, което да отмести Борисовата страна, в случай че спечелим мандат. Ще преговаряме с всички, които са подготвени да поддържат изборната ни стратегия. С ГЕРБ и Движение за права и свободи няма потребност да преговаряме. Целта ни е да ги отместим от властта. Няма да подкрепим политическо държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия. Разчитаме на поддръжката на сегашната извънпарламентарна съпротива.
Това съобщи в ефира на bTV ген. Атанас Атанасов, съпредседател на " Демократична България.

" Всеки може да бъде сътрудник, в случай че поддържа програмата ни. Но това не значи, че ще бъде част от ръководството ", отсече изрично Атанасов.

Той отговори уклончиво на някои въпроси в ефира на bTV, а на други - прекомерно общо. Стана ясно обаче, че партията е съвсем подготвена с управническа стратегия, която ще стане ясна до дни.

Атанасов изрично уточни, че ръководещите се пробват да подтиснат изборната интензивност посредством отхвърли си да вкарат гласуването по пощата.

Днес Виолета Сечкова, посочена за почетен консул на Южна Корея в Пловдив, излезе с отворено писмо до брачната половинка на Христо Иванов от " Демократична България " във връзка негов статус в обществените мрежи, с който загатна, че точно тя стои зад псевдонима " Мата Хари " - дамата, която съгласно Борисов е внесла пачките и кюлчетата в спалнята му.

" Важно е наличието на фотосите, не кой ги е правил ", отсече Атанасов и добави:

" Защо Борисов, откогато излязоха тези записи, се скри от медиите, не беседва, не дава никакви отговори. Това са значими въпроси. Тези данни демонстрират тежка корист с власт и корупционни схеми ", счита Атанасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР