Можем да говорим за тактика, но ставаше въпрос за отношение.

...
Можем да говорим за тактика, но ставаше въпрос за отношение.
Коментари Харесай

Тен Хаг: Можем да говорим за тактика, но ставаше въпрос за отношение

Можем да приказваме за тактичност, само че ставаше въпрос за отношение. Това съобщи мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг след триумфа над Ливърпул с 2:1 в огромното дерби на Англия. „ Червените дяволи “ изиграха мощен мач и ликуваха над огромния противник за първата си победа от началото на акцията във Висшата лига .

„ Можем да приказваме за тактичност, само че ставаше въпрос за отношение. Имаше връзка и борбен дух. Исках друг метод и друго отношение и тъкмо това направиха играчите на терена. Това е единствено начало. Можем да играем с надалеч повече самообладание и да сме още по-опасни. Да бъде тим и да имаме дух – това и демонстрирахме през днешния ден “, стартира нидерландецът за Sky Sports.
Ерик загар Хаг.
„ Не постоянно става въпрос за това, което съм споделил. Казах, че би трябвало да действаме и да приказваме по-малко, да създадем по този начин, че сме тим, да се борим и да бъдем храбри, като си дадем благоприятни условия. Не става въпрос единствено за духа, когато топката не е в нас. Понякога нападателите мислят, че не могат да създадат, тъй като би трябвало да запазят сила за дейности в офанзива. В днешно време това е изискващо и тъкмо това видяхте през днешния ден. Щастлив съм, че Рашфорд и Санчо вкараха головете “.

„ Доволен съм от представянето, само че би трябвало да играем по този начин във всеки мач. Не единствено против Ливърпул. Всеки дуел във Висшата лига е сложен, би трябвало да сме на върха на опциите си във всяка среща. Всичко стартира с духа “, приключи някогашният ментор на Аякс. За Юнайтед следва посещение на Саутхемптън в идващия кръг.

Ако бяхме играли малко по-добре, трябваше да спечелим. Това показа мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп след загубата на неговия отбор от Манчестър Юнайтед с 1:2 в дербито от третия кръг на Висшата лига. Поражението остави мърсисайдци без триумф от началото на акцията след три изиграни кръга при две равенства и загуба .

„ Очевидно е, че сме в неприятна обстановка във връзка с проблемите с контузени играчи, минаваме седмицата с 14-15 налични футболисти. Трябва да създадем по този начин, че никой от тях не получи контузия, тъй като нямаме същински варианти сега. Дори поради ситуацията ни, само че с малко по-добра игра, в случай че бяхме малко по-убедени по отношение на това, което вършим, трябваше да спечелим тази среща. Знам, че звучи неуместно, само че виждам нещата по този метод “, стартира германецът.
Юрген Клоп.
„ Те бяха доста нападателни първоначално, беше безусловно ясно какво ще се случи. Действителността демонстрира, че в случай че бяхме в действителност подготвени, и първоначално, те бяха по-агресивни от нас, удариха греда и беше доста натоварен мач. След това те осъществиха попадение и ние поехме контрола, играхме по този начин, както искахме, малко или доста. Нямахме шанс в някои обстановки, изключително към статичните положения. Не знам по какъв начин при една обстановка топката не влезе във вратата, в мач като този против Юнайтед щеше да бъде доста потребно, в случай че бяхме вкарали в оня миг и се бяхме отдръпнали на отмора при 1:1 “.

„ Допускането на втори гол не оказва помощ и по-късно вкарахме ние – след това мачът още веднъж стана доста натоварен, с доста спирания – не е това резултатът, който искахме. Може би те бяха по-остри, това не е вярно, несъмнено, само че когато се успокоихме, бяхме там. Имахме голям брой удари за посещение на Юнайтед, би трябвало да използваме повече тези моменти, в случай че го създадем “, приключи Клоп, за чийто отбор следва домакинство на новака Борнемут в събота. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР