Може всички да се чувстваме несигурни, когато започваме нови взаимоотношения,

...
Може всички да се чувстваме несигурни, когато започваме нови взаимоотношения,
Коментари Харесай

15 психологически признака, че някой ви харесва дори в най-ранните етапи

Може всички да се усещаме несигурни, когато започваме нови взаимоотношения, чудейки се дали някой в действителност ни харесва. Никой от нас не чете мисли, само че телата и логиката на психиката ни могат също да приказват. За благополучие има някои знаци, които ясно дават отговор на този въпрос и могат незабелязано да ни кажат какво в действителност усеща някой към нас. Искаме да сте спокойни и уверени във вашите взаимоотношения. За това споделяме тези малко известни знаци, за които да внимавате в новите връзки.

1. Посоката на краката им

Ако краката им са обърнати към вас, това може да покаже, че се интересуват. „ Отвореният език на тялото е индикация, че някой е любопитен и деликатен към вас “, споделя лицензираният терапевт Шамира Хауърд. Други знаци могат да включват навеждане към вас с отпуснати плещи и нескръстосани ръце.

2. Дали можете да видите ръцете им

Когато някой се усеща комфортно към вас, нормално можете да видите ръцете му. Това може да е превъзходен знак за това, че сътрудникът се усеща в сигурност и обвързван с вас.

3. Накланят глава

© Depositphotos.com

Ако вашият любим накланя главата си встрани, когато ви слуша по какъв начин говорите, това може да е страховит знак. Накланянето на главата може да покаже, че насреща са любопитно и настроени.

4. Ръцете им са влажни.

Може да предположим, че това просто значи, че на някой му е горещо или е потен, само че в действителност може да значи симптом на нерви. Това, че са нервни, е знак, че може да имат интерес към вас и не желаят да объркат нищо, което е добър знак, че ги е грижа!

5. Объркват се в думите си.

© Depositphotos.com

Друг метод, по който някой може да издаде, че е нервозен, е в случай че се спъне в думите си — изключително в случай че нормално е убеден или е център на внимание. „ Когато знаете, че нормално не са срамежливи, само че се държат неудобно и не могат да формулират фрази към вас, това може да е симптом на интерес “, споделя специалист по връзките.

6. Стоят или сядат покрай вас.

Ако стоят на сантиметри от вас в обстановки, в които сте дружно, може да не могат да устоят на желанието да бъдат допустимо най-близо до вас. Ако не се опасяват от непосредственост и обясняват желанието си (но не по злокобен начин), евентуално това е добър знак.

7. Раздават необятни усмивки.

© Depositphotos.com

Много от нас стопират да се усмихват по метод, който демонстрира предните ни зъби, когато сме на към 5 години, в случай че не сме супер щастливи. Така че когато хората до вас се забавляват доста, потърсете зъби. Ако са в действителност доста щастливи, няма да си създадат труда да прикрият предните си зъби, когато се усмихват.

8. Впиват очи в цялото ви лице.

Непрекъснатият зрителен контакт може да накара хората да се усещат неловко в наши дни. Така че ако очите им прекарват по-голямата част от времето в придвижване сред вашите очи, нос и устни, това означава, че ви харесват.

9. Облизват устните си (по сладостен начин).

Науката споделя, че когато сте привлечени от някого, устата ви създава в допълнение слюнка. Така че вашият обичан може да оближе устните си или да ги притисне една към друга, когато са към вас, в случай че са доста заинтригувани.

10. Осъществяват физически контакт.

Физическият контакт може да бъде добър метод да тествате водата, с цел да видите по какъв начин реагирате на докосването им. Така дребните извинения да бъдете в контакт, като допиране на коляното или прибиране на косата зад ухото ви, могат да значат, че желаят да бъдат по-близо до вас.

11. Докосват гърлото си.

Гърлото е област от тялото, която съставлява връзка и накърнимост. Така че в случай че допрян тази област, до момента в който взаимодействат с вас, това може да значи нещо. Например, може да е знак, че се интересуват от вас и се тормозят дали ще подходят по верния метод.

12. Отделят ви от група.

В групови обстановки намират способи да прекарат дребни моменти с вас. Може да се изрази в това ви задават директни въпроси или просто да дават отговор на това, което сте споделили. Да се ​​смеят на шегите ви и да ви гледат до момента в който водят странични диалози също показателно.

13. Последователни са в връзката.

Последователността в общуването е превъзходен знак за интерес. Поддържането на връзка е от основно значение за построяването на взаимоотношения, тъй че не би трябвало да „ изчезват “ за дълги интервали от време и по-късно да се връщат без пояснение.

14. Изчервяват се към вас.

© Depositphotos.com

Изчервяването е почтен отговор на развълнуването или приемането на доза адреналин. Следователно може да е постоянно срещан знак, че някой е притеглен от вас — той се усеща „ уловен “, че е разчувствуван от различен човек.

15. Смеят се доста с вас.

© Depositphotos.com

Смехът и усмивката са способи за определяне на фамилиарност, съгласие и връзка с някого. Така че, в случай че се случва постоянно сред вас, това може да значи, че ви харесват доста.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР