Може ли да повярвате, че най-скъпоплатеният модел в света не

...
Може ли да повярвате, че най-скъпоплатеният модел в света не
Коментари Харесай

Кендал Дженър с паник атаки след преследване

Може ли да повярвате, че най-скъпоплатеният модел в света не обича да е в центъра на вниманието и в действителност е много срамежлива?

Кендал Дженър е другата сестра в клана Дженър-Кардашиян. Тя е по-непретенциозна, със лична кариера и изрично отхвърля персоналният ѝ живот да е на показ.

Ето за какво, изпитва същински смут от нахалните фенове. А някои от тях прекрачват границите – преследват я пред дома ѝ и всекидневно ѝ пращат злокобни и заплашителни писма. За разлика от сестрите си Ким, Клоуи, Кайли и Кортни, които обожават да споделят всеки собствен момент, Кендал избира да го резервира за себе си, само че той не остава прикрит от тези, които са нон-стоп по петите ѝ.

От дете е такава. Срамежлива и притеснителна. В тийнейджърските си години даже получава тежко акне, което в допълнение я кара да се затвори в себе си. Едва по-късно придобива самочувствие, което несъмнено, не може да се мери с това на сестрите ѝ. Тревожността и до през днешния ден не я напуща. Това се отразява съществено на душeвността ѝ и тя постоянно получава паник офанзиви – най-много, когато пътува със аероплан.

Макар риалитито Keeping Up with the Kardashians да отразява тяхното всекидневие, Дженър в никакъв случай не приказва за персоналния си живот. Ето за какво, и до през днешния ден тя публично се води необвързана, въпреки да има връзка с баскетболиста Джейсън Брукс.

Не обича и измененията. Ето за какво, когато татко ѝ Брус Дженър става Кейтлин, тя плаче с месеци, въпреки към този момент да подозира неговата мръсна загадка. Как преодолява шока, за какво желае да е като Синди Крауфорд и за какво не демонстрира гаджетата си от гимназията, четете в новия брой на сп. ОК!

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР