Може и да си влюбена в него, да го обичаш,

...
Може и да си влюбена в него, да го обичаш,
Коментари Харесай

А ти щастлива ли си с него? – част втора

Може и да си влюбена в него, да го обичаш, само че съжителството ви дружно да минава в кавги, разногласия, изневери. Тогава ще си по-щастлива без него, не мислиш ли?

Щастлива ли си с него? Представяме ти останалата част от знаците, които демонстрират, че си нещастна с индивида до теб.

Поставяш други мъже пред него

Още един от знаците, които демонстрират, че не си щастлива със настоящия ти сътрудник е, когато поставяш други мъже пред него. Не е наложително да става въпрос за ухажор. А за твой добър другар, брат или братовчед. Предпочиташ всяка една друга компания пред неговата.

Комуникираш повече с приятелите си, в сравнение с с него. А всякога, когато той желае да излезете, ти излизаш, само че с други. И в никакъв случай не го каниш да се причисли към вас. Това държание не е доста вярно. Дори и да не си щастлива с него, той не заслужава това. Ако се чувстваш нещастна – показа всичко с твоя сътрудник. Опитайте се да оправите нещата, а в случай че не се получи – просто се разделете. Но стой да го нараняваш с държанието си, което надали е заслужил.

Обмисляш разлъка

Дори и да не казваш нито дума пред него, когато си с твоите приятелки, напълно умерено приказваш за разлъка. Може би не си взела дефинитивно решение по какъв начин искаш да продължиш връзките си с него, само че и мисълта за разлъка не те наранява или натъжава. Напротив! Сега се чувстваш толкоз нещастна с него, че няма просто какво повече да стане. Знаеш, че да се разделиш с него е най-хубавото решение. Така ще имаш опцията да откриеш щастието, надалеч от него. Защото към този момент си се примирила, че вашата връзка няма да има благополучен край.

Различни проекти за бъдещето

Един от най-големите проблеми за една двойка е, когато проектите за бъдещето им се разминават. Дори и да обичаш него и да искаш да продължиш живота си с него, обичаш себе си повече. И по тази причина избираш фантазиите си пред това да живееш с него. Но в случай че беше в действителност щастлива в тази връзка, щеше ли да рискуваш и да вземеш същото решение?

Ти искаш да учиш, да се развиваш. Мечтаеш за блестяща кариера и ужасно бъдеще. Той обаче няма толкоз огромни фантазии. Гледа по-простичко на живота. Ако не съумеете да намерите баланс сред вас, който ще коства и доста взаимни отстъпки, то тогава връзката ви е обречена.

Приемаш го като твой другар

Вярно е, че първо би трябвало да сте другари, а след това любовници, само че в случай че го приемаш единствено и само като собствен другар, има някакъв проблем в връзките ви. Липсата на ревнивост е знак, че не си влюбена в него. Много двойки губят привличането си и любовта и се трансформират в просто другари. След което следва да се откажете от тази връзка. Ако го приемаш като другар и не си щастлива с него, най-добре и за двама ви е да прекратиш тези връзки. По този метод ще спестиш отчаяние освен на себе си, само че и на него.

Ценностите ви се разграничават

Щастлива ще си тогава, когато живееш със сродната си душа. Или най-малко с човек, който ненапълно споделя твоето виждане за живота и имате идентични полезности. Вярно е, че всеки е друг, само че тук става въпрос за съществени връзки и общуване дружно.

Ако непрекъснато сте на друго мнение с него, това довежда до разногласия и спорове. И всякога, когато се скарате, поради другите полезности или мнение, би трябвало да правиш компромис със себе си, с цел да опазиш тази връзка. Няма по какъв начин да си щастлива в този случай. И е въпрос на време да го схванеш. Любовта не е задоволителна.

Не изглеждаш добре

Връзката, която те прави нещастна, въздейства и на външния ти тип. Когато не си щастлива, шансът да изпаднеш в меланхолия е доста огромен. Започваш да губиш предпочитание да правиш каквото и да е. Дори ти става безразлично за метода, по който изглеждаш. Спираш да се грижиш за себе си и естествено това си личи. Изглеждаш изтощена, изтощена и страдам. Да продължаваш да бъдеш във връзка, в която не си щастлива е чиста форма на мазохизъм.

Но не причиняваш болежка единствено на себе си, а и на твоя сътрудник. Може би той не желае да те кара да се чувстваш по този метод. Време е да поговориш намерено с него и да се опитате да разрешите този огромен проблем. Знае ли човек, от време на време един логичен и прям диалог оказва помощ доста повече от всичко друго.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР