Може да ви се струва странно, че черен камък може

...
Може да ви се струва странно, че черен камък може
Коментари Харесай

Ето от какво имате нужда, ако искате да се отървете от лош навик

Може да ви се коства необичайно, че черен камък може да ви покаже отражение на същинската ви същина, само че това не значи безусловно, че е нещо неприятно. Ако вярвате в силата на кристалите, то може би знаете, че всеки от тях има избрана сила, която може да ви помогне, да постигнете по-бързо своя цел. И по този начин, в случай че тя е обвързвана с неприятен табиет и желанието ви да се отървете от него, имате потребност единствено от един крисал и той е черен обсидиан . Ето какво би трябвало да знаете за него.
Цвят: Обсидианските кристали идват в редица нюанси, само че черен обсидиан е най-хубавото решение, което да употребявате, в случай че желаете да подобрите живота си.
Произход: Обсидианската канара се образува от разтопена лава, която се е охладила доста бързо, което значи, че може да се открие в региони, в които има (или е имало) вулканична интензивност, в това число Нова Зеландия, Япония, Исландия и Съединените щати.
Лечебни свойства: Приемането както на положителните по този начин и на неприятните и грозните елементи на себе си е мъчно, само че обсидиан го улеснява. Чрез проявлението на отражение на същинското ви Аз, обсидианът ви принуждава да се самоусъвършенствате. Как по този начин? Като насочите вниманието си към напрежението. След като видите какво би трябвало да бъде изгонено от живота ви, обсидианът ще поеме цялата токсична сила. Така ще можете да се фокусирате единствено върху позитивното и да ще отървете съзнанието си от отрицателни мисли.
Как да го употребявате: Използвайте черен обсидиан, до момента в който вършиме някакво упражнение за саморефлексия, като медитация или писане в дневник. Като държите кристала покрай вас по време на моменти на саморазглеждане, той ще работи като огледало, с цел да открие и по-късно да освободи всички блокове или отрицателни привички, които ви задържат обратно.
Така че, може ли в действителност лековит кристал да ви помогне да измененията неприятните си модели и да трансформирате живота си към по-добре? Дори да не сте изцяло отдадени на тази концепция, нищо не ви пречи да опитате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР