Може да ви изненадам, но смятам, че вчера беше полезен

...
Може да ви изненадам, но смятам, че вчера беше полезен
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Трябва да се търси човек извън първите две политически сили

" Може да ви изненадам, само че считам, че през вчерашния ден беше потребен ден за българската народна власт. За всички стана ясно, че ГЕРБ са в изолираност ", съобщи пред Нова телевизия съпредседателят на Демократична България и водач на ДСБ Атанас Атанасов.

" Много верен ход на Политическа партия да си изтеглят претендента, което принуждава ГЕРБЛ да си изтеглят претендента. Видя се, че никой не желае колаборация с тях и в случай че желаят да отпушат процеса би трябвало да си отдръпват претендента. Ако не го създадат останалите политически сили към този момент демонстрират, че ще изберат различен претендент без значение от ГЕРБ. Ако не стане през днешния ден, ще е на следващия ден ", предвижда той.

" Затова желая да ги съветвам - ГЕРБ оттеглете Росен Желязков ", прикани Атанасов, който счита, че ГЕРБ би трябвало да се откажат и от реализация на мандата си и да поддържат втория мандат без да вземат участие в него.

По думите му, кандидатурата на Вигенин би трябвало да бъде доста деликатно разисквана, не поради неговите персонални качества, а поради позицията на Българска социалистическа партия за Украйна.

" Демократична България е поредна градивна политическа мощ, тъй като ние не издигнахме наш претендент. Сега ще би трябвало да преценим дали да не предприемем подобен ход. не сме обсъждали подобен вид още в групата ", заяви Атанасов, само че не пожела да отговори дали самият той би приел да бъде тази кандидатура.

" Трябва да се търси човек отвън първите две политически сили ", безапелационен е той.

Атанасов отхвърли изказванията, че предлагането за ротация на ръководителите е плод на договорка.

" Не съм приказвал след изборите. Видях брутално пазаруване на гласове на изборите, бях на терен и видях, че страната не противодействаше на пазаруването на гласове. Изборите не бяха почтени, ГЕРБ купи изборите ", съобщи той и упрекна служебното държавно управление, че си е " затваряло очите ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР