Може да се забавлявате необуздано в състезание с автомобили тип GT...в

...
Може да се забавлявате необуздано в
състезание с автомобили тип GT...в
Коментари Харесай

Мечтаните коли за холa - видео

Може да се забавлявате безотговорно в състезание с коли вид GT...в хола си с новата "състезателна писта Carrera Digital 132 ". Защото суперколите в серията GT са в свой личен клас. 24-часовите състезания са върховият тест за издръжливост за индивида и машината, а за специални провокации са необходими и специфични състезателни машини.

В GT Triple Power Set три супер автомобила очакват почитателите на моторните спортове. На стартовата линия са якото Porsche 911 RSR от състезателния тим Proton Competition и Lamborghini Huracán GT3. Силовото трио се затваря от Ferrari 488 GT3. Всички състезатели имат “много ” мощност под капака, взискателното трасе изисква всичко за хоби-състезателите по засуканите завои, както и по високоскоростните завои, които правят близо осемметровото трасе истинско предизвикателство.



В новия комплект Grid `n Glory спортни автомобили фантазия могат да се надпреварват по пистата и с Audi R8 LMS и BMW M6 GT3. На почти 7,3 метра дълга писта Carrera, колите могат да разгърнат цялата си мощ и да доставят на високоскоростните направления вълнуващи изпреварващи маневри. Двата слота с мащаб 1:32, включени в комплекта, могат да се състезават против до още четири автомобила.

Всички транспортни средства в двата нови комплекта са оборудвани с предни светлини и задна спирачна светлина, което ги прави идеални за вълнуващо състезание на дълги дистанции в собствените ви четири стени - даже и на тъмно през нощта.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР