Може да се каже, че изминалата година беше доста плодотворна

...
Може да се каже, че изминалата година беше доста плодотворна
Коментари Харесай

10-те най-запомнящи се поп-фолк хита на 2015 г.

Може да се каже, че миналата година беше много плодотворна на поп-фолк шлагери. Конкуренцията продължава да е огромна, а битката за вниманието на почитателите яростна.

Според Кали 2015 година не е била по-различна от предходните години, само че се вижда „ един лек застой във връзка с това да се основава нов жанр музика ”. Певицата прибавя и че “все по-малко са изпълнителите, които опитват, по-скоро следват нещо, което върви като обещаващ шлагер или фешън наклонност в музиката ”.

Режисьорът Людмил Иларионов – Люси, пък споделя, че „ шоубизнесът като цяло не върви нагоре и някак си тъпче на едно място ”, а изпълнителите желаят все по-готини и по-интересни клипове.

Мега-звездата на телевизия Планета – Ивана, се преориентира и към този момент не твори за всеобщия фолк. Относно новия си албум певицата споделя, че „ това са песни, които не би трябвало и не могат да се слушат в един нощен клуб да вземем за пример, само че пък могат да бъдат слушани на всеки един празник – с мотив или без, когато ти е тъжно или пък когато ти е радостно. ”

Иначе огромни разбърквания из музикалните компании се случиха през годината, плюс основаването на новата Hit Mix Music. Наскоро стана ясно, че в редиците им гордо ще крачи самият Джорджано.

Ето и 10-те най-запомнящи се поп-фолк шлагера на 2015 година Важно е уточнението, че подреждането е по азбучен ред на изпълнителите . Списъкът няма за цел да уточни най-хубавата ария на година, а 10 от най-любимите шлагери на почитателите.

1. Азис – Хабиби

Азис е най-търсената персона в Гугъл на територията на България през 2015 година съгласно изследване на списание Time. Той съумя да провокира същински възторг със своя сингъл „ Хабиби “. До момента песента има над 16,5 млн. гледания. Изпълнителят споделя, че е написал песента със сълзи в очите, знаейки, че всичко разказано в нея е претърпяно.

2. Анелия ft. Галин – Аз съм Дяволът

Песента има близо 5 млн. прегледа в YouTube за по-малко от два месеца. Анелия признава в изявление за интернет издание, че е щастлива, че е осъществила плановете, които е имала за цел през миналата година.

3. Галена – Стара каравана

“Верният път не е утъпканият път. Най-лесно е да тръгнеш да следваш някакъв модел, който към този момент е построен ”, споделя Галена. Песента „ Стара каравана ” е измежду най-големите летните шлагери на година, а гледанията в YouTube са над 8 млн.

4. Галена и ДесиСлава – В твоите очи

ДесиСлава завоюва риалитито “Big Brother All Stars 2015 ”, а дуетната ария с Галена – „ В твоите очи ” несъмнено е измежду нашите любимци за ария на годината. Парчето досега има над 11 млн. гледания в YouTube.

5. Галин – Парата, в случай че хвана

Галин е измежду новите любимци на поп-фолк почитателите. Всички негови песни вършат рекордни гледания в музикалните видео платформи, а „ Парата, в случай че хвана ” с цели 8 млн. гледания в YouTube. Почитателите чакат и най-новия му план, който ще бъде в колаборация с ДесиСлава.

6. Емилия и Борис Дали – Обичай ме

„ Обичай ме ” се появи в края на годината и стремително съумя да превземе челните места на поп-фолк класациите. “Песента беше много мечтана и от двама ни и няма по какъв начин да скрием удовлетворението от триумфа ”, споделят изпълнителите.

7. Константин ft. ДесиСлава – Болката в минути

Константин също споделя, че е доста благополучен от триумфа на песните, които показа през миналата година. Интересът, който меломаните демонстрираха към баладата му с ДесиСлава “Болка в минути ” му носи доста наслада и задоволство.

8. Преслава – На тебе не отхвърлям

Преслава е един от огромните реализатори на България сега, а любовта на почитателите още повече се потвърждава с обстоятелството, че тя е най-желаната певица, която да показа страната ни на Евровизия 2016, печелейки пред огромни любимци като Жана Бергендорф и Поли Генова.

9. Преслава и Фики – С теб или с никой

„ С теб или с никой ” съумя да направи близо 5 млн. гледания в YouTube за по-малко от два месеца. Идеята за песента е обща и се ражда по време на вечеря сред двамата реализатори. Реализацията ѝ се забавя малко, заради престоя на Преслава в къщата на Big Brother.

10. Фики и Азис – Блокиран

И още веднъж Фики. Дуетът с Азис несъмнено е измежду огромните шлагери на лятото, като досега видеото има над 12,5 млн. гледания в YouTube.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР