Може да гласувате за кмета на община Козлодуй Маринела Николова

...
Може да гласувате за кмета на община Козлодуй Маринела Николова
Коментари Харесай

Маринела Николова е номинирана за Кмет на месеца, вижте къде да гласувате

Може да гласувате за кмета на община Козлодуй Маринела Николова в състезанието „ Кмет на месеца” за февруари 2019 година на тематика „ Еко е, събираме разделно”. Гласуването ще продължи до 24 февруари, а на идващия ден ще бъдат оповестени резултатите.
Община Козлодуй е номинирана за монтирането и потреблението на подземни контейнери. В категорията междинна община ние сме от дребното, които имат сходни еко уреди.
Целта бе във въздуха да не се носи миризма на боклуци, а и да се поддържа непорочност в централна градска част. Другото преимущество на подземните контейнери е, че няма достъп до тяхното наличие. Вятърът не разпилява отпадъците, защото контейнерите са от затворен вид. Планът през тази година е да бъдат инсталирани още 18 съвременни подземни контейнери.
Конкурсът по традиция е разграничен в три категории - общини с население под 20 000 поданици, общини с население сред 20 000 и 50 000 поданици и общини с население над 50 000 поданици. Във всяка от трите категории са номинирани по трима кметове. А спечелилите се дефинират от онлайн гласуването на хората.
Mожете да подкрепите кмета на община Козлодуй Маринела Николова тук .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР