Може да е насочен към ученици от средното училище, но

...
Може да е насочен към ученици от средното училище, но
Коментари Харесай

Адам Сандлър блести в анимация

Може да е ориентиран към възпитаници от междинното учебно заведение, само че показва зрялост, която отсъства в доста от досадните филми на Сандлър по Netflix. Най-новият му " Лео " се разполага комфортно паралелно с него - още една комедия за класна стая, предопределена за още по-млада публика, и въпреки този път Сандлър да играе по-голяма роля - от татко на назад във времето до основен воин на челен, ние виждаме още по-малко от него на екрана. Това е по този начин, тъй като Лео е анимиран гущер, озвучен от Сандлър (второто му присъединяване в анимационен филм след омразния " Осем луди нощи " от 2002 г.), учебен любим, който се занимава със личната си смъртност.


След като Лео стартира да се тормози, че на 74 години може би наближава краят му, той взема решение да измисли проект за бягство, с цел да може най-сетне да види света отвън аквариума, който споделя с костенурка, озвучена от Бил Бър. Но когато Лео вижда излаз и се измъква през уикенда, когато за него се грижи един от учениците, той се оказва, че вместо това се трансформира в малко евентуален ходещ по тъгите. Всяко от децата, при които остава, се нуждае от него по друг метод и Лео стартира да осъзнава, че за него може би е по-важно да остане, в сравнение с да си тръгне.

В ролята на Лео Сандлър взема леко недомисленото решение да " озвучи анимационен воин " - нещо, което за финален път е правил в " Хюби Хелоуин " през 2020 година, добавяйки ненужна, досадна нелепост на описа на бащата в леглото към това, което в последна сметка е много сериозен дребен филм. Децата, на които Лео отделя време, с цел да ги поучава, имат разнообразни проблеми - от некадърност да задават въпроси до свръхчувствителност и прикриване на безпокойствие - и точно в тези умели двусмислени епизоди филмът е най-успешен. Някои от украшенията, съпътстващи тези моменти, не са толкоз сполучливи, а филмът постоянно не е сигурен по какъв начин да трансформира централната концепция в пълноценна история.

Това е самобитен мюзикъл с поредност от половинчати номера, които варират от мързеливо подхвърлени до очарователно ангажирани.

Ярко анимиран и с моменти на изненадващо просветление, Лео е топъл и приветлив, което излъчва, както за тези, които към момента са в класната стая, по този начин и за тези, които от дълго време са я напуснали./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР