Може би заради малкото количество продадени Surface системи, Microsoft представи

...
Може би заради малкото количество продадени Surface системи, Microsoft представи
Коментари Харесай

Microsoft представя по-евтини версии на Surface Laptop и Surface Book 2








Може би поради дребното количество продадени Surface системи, Microsoft показа два нови Surface модела с понижени цени.

Новият Surface Laptop, който се продава за 799 $, разполага с Kaby Lake Core m3 процесор, 4GB RAM и 128GB сторидж. Предишният модел има същия RAM и сторидж, само че процесорът му е Core i5, а цента е 999 $. Новата система е много по-евтина и евентуално множеството консуматори надали ще виждат по-слабото показване на процесора, което трансформира Surface Laptop в доста преференциално устройство.

По-големият проблем тук по-скоро е RAM паметта – 4GB не е доста и няма опция за прибавяне на повече по-късно. Ако това ще ви е задоволително, то новият на ниска цена модел, е много изкушаващ.

Другата по-евтина система Surface Book 2 може да се купи за 1,199 $. Това е 13,5-инчов модел със седмо потомство (две ядра/четири нишки) i5 процесор, 8GB RAM и 128GB сторидж. Докато по-скъпата версия на Surface Book 2 включва Nvidia GPU, то този базов модел предлага Intel интегрирана графика.

Макар и с по-ниски цени надали тези два модела ще бъдат изключително сполучливи. Особено при изискване че за същите пари, може да се купи Spectre x360 на HP с осмо потомство (четири ядра/осем нишки) i7 процесор; 16GB RAM и 256GB сторидж; и 1920×1080 екрана (вместо 3000×2000 при Surface Book 2). Със своите характерности новите версии на Surface Laptop и Surface Book 2 са много елементарни. Освен в случай че не ги желаете поради свалящия се екран, то по-добре да разгледате и други устройства.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР