Може би ви се е случвало да бъдете досадни за

...
Може би ви се е случвало да бъдете досадни за
Коментари Харесай

4 начина да не бъдете досадни във връзката

Може би ви се е случвало да бъдете досадни за някого. Дори да не сте го желали, голямото ви предпочитание да сте покрай избран човек и да търсите внимание може да се е превръщало в проблем. Всички сме имали моменти, в които несъзнателно сме засегнали някого или сме били разочаровани от несъмнено държание. Именно в тези моменти може да се замислите по какъв начин да не бъдете досадни и да се стремите да постигнете отлични резултати в това трансформиращо умеене.  Става дума за освен това от обществен етикет, става дума за възстановяване на качеството на взаимоотношенията и на пространството, което споделяте.

Затова в тази публикация ще разгледаме изкуството по какъв начин да не бъдете досадни за другите.

Когато сме по-малко досадни и изглеждаме по-малко провокиращ човек, хората се усещат по-комфортно и умерено към нас. Всеки по натурален метод се стреми към тези персони, с които е елементарно да се разбираш. Да не бъдете досадни оказва помощ за построяването на връзка и доверие с другите, което е от значително значение за здравите взаимоотношения, както персонални, по този начин и професионални.

Когато се преценявате с възприятията на колегата си и практикувате по какъв начин да не досаждате на приятеля си, проправяте пътя към красива връзка и открита и хармонична връзка. Този метод освен предизвиква взаимното схващане, само че и предотвратява ненужните спорове.

 бъдете досадни да не бъдете досадни във връзката

Нека разгледаме някои от решенията да не бъдете досадни за хората към вас:

Настройте се на честотата на настроението

Опитвали ли сте в миналото да бъдете детектив на настроенията във връзката си? Това е като да проверявате дали сътрудникът ви се усеща супер провиснал или доста разчувствуван. Представете си го като конфигуриране на радиото на настроението им – в действителност не става въпрос за песни, а за това по какъв начин се усеща. Когато обръщате внимание на това и на езика на тялото му, някъде се пробвате да разчетете прочувствената му осцилация.

Ако наподобява напълно спокоен и невъзмутим, по-добре е да избягвате да вършиме неща, които са прекомерно енергични. Но в случай че всички са щастливи и радостни, това е вашият общ знак да се присъедините към вълнението! Така че, с цел да бъдете по-малко притеснителни, научете се постоянно да се настройвате към страстите на колегата си. Така няма късмет да бъдете досадни за половинката си.

 бъдете досадни да не бъдете досадни във връзката

Научете се да вършиме разлика сред „ времето за мен “ и „ времето за нас “

Приемането на силата на „ времето за мен “ и „ времето за нас “ е като основаването на съвършен баланс във връзката ви, като в същото време не би трябвало да бъдете досадни. „ Времето за мен “ включва персонално пространство единствено за вас, където можете да вършиме неща, които ви вършат щастливи и спокойни. То е значимо, тъй като ви оказва помощ да се презаредите и да се чувствате добре.

От друга страна, „ времето за нас “ е времето, когато с колегата си вършиме дружно занимателни неща, като гледане на филми или разходки. Това особено време построява по-силна връзка сред вас двамата. Ако една двойка успее да се оправи с това разграничаване, тя може да усвои и изкуството по какъв начин да не бъдете досадни във връзката, защото пространството ще им разреши да разчупят монотонността.

Избягвайте да се оплаквате непрекъснато

Многото недоволства за избран интервал от време постоянно са неприятна концепция и това ви подсигурява, че ще бъдете досадни. Вместо това се фокусирайте върху положителните неща и споделяйте щастливи истории. Това е като да добавяте пръски благополучие и наслада към диалозите си, като в същото време се преценявате с токсичния позитивизъм.

Когато въпреки всичко имате да говорите за сензитивен въпрос или нещо, обвързвано с отрицателни дейности, което ви тормози, изберете времето си рационално. По този метод се учите да създавате среда, в която сътрудникът ви може да ви чуе ясно и в която положителните трептения текат свободно. Така че идващия път, когато сте на път да се впуснете в маратон от недоволства, помислете за въздействието, което може да има, и по-късно предприемете съответните дейности, тъй като има риск да бъдете досадни.

 бъдете досадни да не бъдете досадни във връзката

Вземайте решения дружно

Вземането на решения дружно е приказен метод за основаване на по-гладка и щастлива връзка. Когато и двамата обединявате напъните си, с цел да решавате нещата, вие сте склонни да изградите здрав мост на съгласие сред вас и вашия сателит, без да бъдете досадни.

Вместо единствено един човек да прави всички избори, вие се превръщате в динамичен дует, който се преценява с мислите и възприятията на другия. По този метод никой не се усеща зарязан или нечут. И двамата се пробвате да станете част от екип, в който концепциите на всеки имат значение. Освен това, когато работите дружно, с цел да вземате решения, това укрепва споделената връзка и заобикаля да нервира другия човек.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР