Може би понякога искате да знаете дали един мъж се

...
Може би понякога искате да знаете дали един мъж се
Коментари Харесай

5 признака, че той се интересува от вас

Може би от време на време желаете да знаете дали един мъж се интересува от вас. Подвеждащите му знаци евентуално ви объркват и това по никакъв начин не е прелестно. Усещате ли нещо във въздуха, когато сте към него? Питате ли се от време на време: „ Харесва ли ме? “ Момчетата работят по друг метод от девойките и са склонни да бъдат по-малко изразителни, когато се занимават с страстите си. Те постоянно се опасяват малко повече от отменяне, по тази причина се двоумят да бъдат уязвими. Докато девойките избират да дават много ясно да се разбере дали харесват някого, момчетата постоянно могат да придадат повече драма на това дали се интересуват от вас.

Понякога признаците, че едно момче си пада по вас, са толкоз фини, че е мъчно да се разбере сигурно. Но в случай че видите няколко от тези признаци в едно момче, съвсем 100% е обезпечено, че той се интересува от вас, даже и да не го е споделил на глас към момента.

Време е да спрете с часовете чудене и да започнете да търсите знаците, с цел да разберете отговора на огромния въпрос: „ Влюбен ли е в мен? “. Затова обърнете внимание на всичко това, което ви споделяме, с цел да си спестите доста съмнения.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето по кое време той се интересува от вас:

Отнася се с вас като с дама, когато сте дружно на открито

Когато единствено двамата излизате или прекарвате известно време на открито, държи ли се по този начин, като че ли сте негова другарка? Придърпва ли стол за теб, предлага ли ти да ти донесе неща или упорства ли да заплати вместо теб, даже когато всички другари по принцип са поръчали? Ако някой другар прави това, има и огромна възможност той просто да е вашият принц. Но внимавайте за държанието му с други девойки. Отнася ли се с тях по същия метод, или единствено вие получавате особено внимание?

 от вас 5 признака, че той се интересува от вас

Използва всеки мотив, с цел да ви допре

Ако едно момче се интересува от вас, то явно ще бъде влюбено. А влюбването включва доста привличане. Може да не го прави явно или да не издава никакви знаци, само че ще се опита да ви допре постоянно, когато може, било то до момента в който пресичате улицата или продължителното допиране, до момента в който ви прегръща за сбогом. Случвало ли ви се е да усетите, че той задържа докосването си, когато стиснете ръката му или когато сложи ръката си към кръста ви или на гърба ви? Това е добър знак, че той се интересува от вас.

 

 

Той флиртува с вас

Ако едно момче е влюбено, то няма по какъв начин да не прави подмятания, че се интересува от вас. Флиртуването е естествено, когато харесвате някого, в действителност не можете да му помогнете. Случвало ли ви се е да ви заговаря сладко или да ви задава персонални въпроси, до момента в който ви дърпа за крайници? Ако прави това пред другите и пред всички девойки, може би е просто колективен шегобиец. Но в случай че избира да флиртува, когато сте уединено, или в случай че обича да флиртува единствено с вас, той несъмнено се интересува от вас! Просто флиртувайте с него понякога и вижте дали той ще продължи. Понякога всичко, от което се нуждае едно момче, е дребен одобрителен подтик, с цел да събере храброст да ви заяви, че ви харесва!

Той в никакъв случай не приказва за друго момиче

Когато едно момче харесва някое момиче и към момента не й е споделило, то ще желае да го направи допустимо най-очевидно, без да разкрива истината непосредствено. В същото време, с цел да стане пределно ясно, че си пада по теб и по никоя друга, може да заобикаля да приказва за друго момиче, което харесва, когато е към теб. По този метод най-малко ще се надява да съобщи посланието, че вие сте единственото момиче, което вижда.  Чудесен метод да ревизирате това е, като говорите за няколко девойки и го попитате кое намира за най-красиво. Ако името ви изникне даже когато не е в листата, тогава е напълно ясно, че той има усеща към вас и просто търси метод да го признае!

 сред вас; от вас 5 признака, че той се интересува от вас

 

 

Той желае да бъде с вас

Дори когато излизате с група другари, това момче проправя ли си път през тълпата от хора, единствено с цел да бъде към вас? Ако непрекъснато избира да бъде към вас, даже когато има няколко други другари, с които може да приказва, явно е, че се интересува доста от вас. Дайте му няколко знака, че той не е нежелателен в тази обстановка, с цел да придобие малко самочувствие и да признае възприятията си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР