Може би няма човек, който поне веднъж не се е

...
Може би няма човек, който поне веднъж не се е
Коментари Харесай

Вижте 10-те идеални двойки зодии за връзка и брак

Може би няма човек, който най-малко един път не се е запитал с коя от другите зодии си пасва идеално. Какво значи идеалната двойка? Това е композиция от зодиакални знаци, които имат астрологична предразположеност да бъдат дружно. За тях е по-лесно да стигнат до едно мнение, да намерят общи ползи, да преодолеят компликациите, да се влюбят един в различен. Когато се срещаме с такива хора, постоянно им се възхищаваме. Ако вярвате, че астролозите могат да ви бъдат потребни при избора на сътрудник – вижте кои си подхождат най-вече.

Водолей и Везни
Те имат едни и същи занимания и постоянно са ексцентрични. Те обичат да вършат всичко дружно с колегата и постоянно са подготвени на взаимни отстъпки, с цел да реализиран естетика в връзките. Те изглаждат споровете, пробват се да заобикалят несъразмерната емоционалност и по тази причина сърцата им елементарно бият в унисон.

Лъв и Стрелец
Всеки от тях има свои лични ползи, само че те са същински другари и почитат взаимните си занимания. Винаги са подготвени да си оказват помощ един на различен, в това число и да порастват в кариерата. Разбира се, тези две мощни персони спорят, само че това не е толкоз постоянно. Техният съкровен живот може да бъде основа за величествен сексуален филм.

Рак и Риби
„ Душа в душата “ – това е съчетанието сред Рак и Риби. Обикновено те се срещат на тематични събития и се сближават на основата на общи ползи. Често съпрузите от тази композиция са сътрудници, а още по-често хора на изкуството, които споделят обща пристрастеност. Живеят на една периодичност и рядко имат разлики по значими въпроси.

Рак и Скорпион
Това е доста прочувствен съюз. Понякога наподобява, че те се изтезават един различен, само че това е илюзия. Скорпионът се грижи за нежната и уязвима природа на Рака, а той от своя страна почита мощната пристрастеност на Скорпиона. Те се сплотяват на най-дълбоки равнища, което разрешава да основат мощна и щастлива връзка.

Близнаци и Водолей
Тези два въздушни знака са в листата на идеалните двойки. Близнаци и Водолей намират общите си ползи в най-нестандартните аспекти на живота. Те се интересуват от взаимно разкриване на нещо ново. Не се опасяват да опитват и мощно се поддържат взаимно във всички инициативи. За някои този живот ще наподобява безпорядък, само че за Близнаци и Водолей това е вихър от страсти, усеща и благополучие.

Овен и Водолей
Смята се, че въздушните знаци постоянно се свързват с огнените повече от съвършено. И това е правилно. Овен и Водолей са една от най-хармоничните двойки, която с право може да се назова идеална. И двата знака са ориентирани към свободата, новите усещания, пътуванията, те си пасват като части от пъзел. Никога няма да се отегчат дружно, защото на хоризонта постоянно се появяват нови хрумвания, забавни и за двамата.

Овен и Стрелец
Това е двойка цялостна с сила, чиито възторг и мощ се усещат от всички хора в близост. Овен и Стрелец постоянно са на една вълна, схващат се с една дума. Мнозина могат да дефинират този съюз като прекомерно мощен, ослепителен, съвсем вманиачен, само че за Овена и Стрелеца това е сладка полуда!

Телец и Рак
Рак и Телец е доста мощна двойка, в която съвсем няма различия. Тяхната връзка е доста фина, чувствена. Те са доста деликатни към дребните неща, спестовни в връзките и нежни. Това е един от най-романтичните съюзи.

Телец и Козирог
Основата на тази връзка е мощната пристрастеност и емоционалност. Те не са прекомерно сантиментални, само че са изцяло отдадени и възхитени от колегата си, имат вяра му и си споделят всичко. Не е пресилено да се каже, че точно това е двойката, която прекарва най-вече време в леглото.

Телец и Дева
Девата се отличава като знак, който държи на своите строги правила и непоклатими възгледи. Това я прави много провокационен сътрудник, с който е доста мъчно да се откри общ език, още по-малко да се откри благополучие в брака. Но Телецът съумява да сътвори прелестна връзка с Девата, те са една от най-успешно съвместимите двойки, известни на астрологията. Те могат да наподобяват скучни и безстрастни хора, само че това е единствено тъй като не са привикнали да демонстрират възприятията си обществено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР