Може би някой ден ще направя собствена партия, заяви българският

...
Може би някой ден ще направя собствена партия, заяви българският
Коментари Харесай

Кобрата: Може да се кандидатирам за президент

 Може би някой ден ще направя лична партия, съобщи българският боксьор Кубрат Пулев в Тази заран. Шампионът също по този начин не изключва и да се кандидатира за президент. По неговите думи доста негови другари са му казвали, че би трябвало да се включи в политиката и показа, че е мислил и за име на своята възможна политическа групировка и е харесал Велика България, тъй като за него България е велика.

Що се отнася до направеното му от ръководителя на КОД предложение да влезе в този момент в политиката, Кубрат Пулев съобщи, че на този стадий ще продължа да давам на българите готина сила от боксовия кръг.

Смятам, че имам какво да дам. Боксьорът съобщи, че не може да бъде употребен и няма да го разреши.

Сигурен е, че не това е била задачата на предлагането на Москов, чиято групировка дефинира като готини хора на фона на политическата каста.

Той загатна, че след време може да направи своя партия, тъй като това би му дало самостоятелност. Би направил това, когато хората пожелаят: " Срещам поддръжка за това от много време. Казвам им: " Защо не “ Някой ден може и да вляза “ и този ден е скоро “.

На въпрос на водещите дали би се кандидатирал за президент боксьорът отговори: " Защо не? Аз съм човек от народа. Няма по какъв начин да бъда манипулиран “. По думите му спортистите " не са по-назад от естествените хора “. Подкрепа ще чака единствено от българския народ: " Не мога да предам хората. По-добре да умра в сравнение с да го направя “.

По неговите думи президентът би бил мощен конкурент на едни избори, само че не това е най-важното, а какво ще се направи за България.

Според него страната има потребност от мощно ръководство, а сега няма държавност и сме като разграден двор, където всеки може да се меси и да прави каквото си желае. Ако влезе в политиката, боксьорът ще разчита на поддръжката на българския народ. Първото нещо, което би направил като политик е да увеличи пенсиите, тъй като пенсионерите са в окаяно положение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР