Може би идва сезонът на оставките - с тези думи

...
Може би идва сезонът на оставките - с тези думи
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Може би идва сезонът на оставките

Може би идва сезонът на оставките - с тези думи вицепремиерът Валери Симеонов разяснява по Би Ти Ви отдръпването на обществения министър Бисер Петков. Попитан в прав текст дали приказва за това, че ще изиска оставката на министъра на туризма Николина Ангелкова, с която е в спор от няколко седмици, той не даде безапелационен отговор.

Симеонов обаче изрази съмнения, че тя пази крупните наследници на мутренските групировки, които са построили големи заведение на плажа на Слънчев бряг. Като мотив той уточни обстоятелството, че в свои изказвания Ангелкова оспорва всички нарушавания, открити при инспекциите на разнообразни институции.

Попитан каква е задачата на неговите акции по морето, Симеонов сподели, че се бори да направи българския туризъм по-доходоносен и да усъвършенства изискванията на труд на предлагащите туристически услуги. "И най-много желая да се съблюдава законът в огромните курорти, където в последните десетилетия към този момент се е наложило беззаконието ", посочи вицепремиерът.

Валери Симеонов акцентира, че или ще докара до край своята борба против шумовото замърсяване по курортите, или ще напусне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР