Може би диетата със сладко изгежда и звучи нелепо и

...
Може би диетата със сладко изгежда и звучи нелепо и
Коментари Харесай

Възможно ли е да отслабнем, без да се отказваме от сладкото?

Може би диетата със сладко изгежда и звучи неуместно и несъчетаемо. Обикновено сме привикнали да мислим, че захарните произведения, шоколад и сладоледени лакомства са неразрешени да са част от менюто ни, в случай че желаем да отслабнем. Но истината е, че съществува метод да не се отхвърляме от сладкото и въпреки всичко да изгубим килограми. Нека забележим по какъв начин.

Диетата със сладко също включва спазването на ограничаващ режим обаче. Просто е – в менюто ни би трябвало да има течни питиета с добавена захар в тях. Когато тя попадне в нашия организъм се подразделя на фруктозни и глюкозни съединения. Глюкозата доставя значимите за действие въглехидрати, което ни набира и нужната сила. 
Как да създадем домашните сладкиши по-здравословни
По предписание сладкишите не са най-здравословните ястия. И мнозина, които се придържат към диетичните ограничавания, би трябвало да се откажат от...

Следователно ние получаваме сила посредством захарта и тялото има време да си почине, през което време няма потребност да преработва твърда храна. Така наречените сладкарски произведения се отнасят до единична стратегия за намаляване, на основата на един артикул. Спазвайки сходно ограничение за повече от ден, два дни или до три дни е рисково, тъй като това основава мощен стрес върху тялото.

Също по този начин има опасности от възобновяване на загубеного тегло, защото откакто приклучите дадения хранителен режим, тялото ни има потребност от компенсиране на стресовото положение, породено от нарушени процеси в метаболизма. Най-безопасно е да спазвате диетата за един ден. През сладкия интервал би трябвало да пиете зелен, джинджифил и билков чай ​​(от мента, листа от боровинки, малини, череши, шипки). Добавете 30 грама захар на всеки 200 мл течност. Освен чай денем би трябвало да пиете 2-3 литра вода.

Трябва да изключим приема на всевъзможни сокове (включително прясно изцедени сокове), консерви, млечни питиета, кафе – тъй като може да има риск от сърдечна непълнота. Всички твърди храни са неразрешени. Започнете деня на сладка диета със зелен чай, тъй като той има тонизиращи и освежаващи свойства. След това би трябвало да изпивате една чаша минерална вода. После можете да продължите да пиете билков чай ​​(за вечерно пиянство са подобаващи мента и шипка).

Ако тези ограничавания наподобяват прекомерно строги, можете да си купите зеленчуци – сурови или на пара. Препоръчвайте зеленчуци, съдържащи постепенно разграждащи се въглехидрати - тиква, краставица, зеле, патладжан, моркови, цвекло. Докато спазвате този режим на хранене със сладко, избягвайте физическите натоварвания и упражненията, с цел да предпазите сърцето от стрес. Можете да се разхождате умерено на чист въздух. И не забравяйте да спите най-малко 10 часа дневно.
От тези храни се огладнява още повече
Работния ден е в разгара си, а стомахът ви неприятно припомня за себе си. Решавате да хапнете една вафла небрежно, с цел да ви засити до веч...

Много е потребно да въведете ментови питиета във вашата диета. Нормализира работата на стомашно-чревния тракт и предизвиква загубата на тегло. Основното нещо е дневната доза да не надвишава към 100 kcal. Грижата за вашата фигура, хубост и здраве ви принуждава да подбирате деликатно менюто. Опитайте се да си водите личен хранителен дневник. С негова помощ можете да анализирате диетата и да решите какво си коства да замените, кои дози да намалите и кои, в противен случай, да увеличите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР