Моето първо действие през настоящата година е да сезирам Конституционния

...
Моето първо действие през настоящата година е да сезирам Конституционния
Коментари Харесай

Радев: Ще сезирам Конституционния съд за бруталното посегателство върху Конституцията

Моето първо деяние през актуалната година е да сезирам Конституционния съд за бруталното и в доста връзки некадърно посягане върху българската Конституция. Това разгласи пред публицисти президентът Румен Радев след водосвета на бойните флагове, флаговете и знамената-светини на Българската войска.

„ Ще го направя още в понеделник и тогава ще се запознаете в детайли с моите претекстове, тъй като те са в действителност много обемисти “, уточни той.

Влизаме в 2024 година със смесени усеща и половинчати решения – полуконституция, полушенген, полуистина, полубюджет, полуреформи, полууправление, съобщи президентът. По думите му когато " политическият разгул и търговията с националния суверенитет " стартират да се одобряват за норма, цената е националното достолепие и превръщането ни във второкласен европейски жители.

Цената на апатията е нашето бъдеще, акцентира Румен Радев. Според него 2024 година ще бъде година на избори, само че освен за Европейски парламент, а и за избори сред войната и мира, сред националното угодничество и достойното ни европейско бъдеще, сред примирението и дейностите.

Ще ни трябват доста религия в личните ни сили и бъдещето на България, воля за решителни дейности, единство на напъните и възобновяване на справедливостта, с цел да можем да се развиваме като почтена европейска народна власт, съобщи президентът Радев. 

Държавният глава честити Богоявление и Йордановден на всички именици, като им пожела здраве и шанс. Той пожела здраве и професионални триумфи и на воините от Българската войска.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР