Модният бизнес на Виктория Бекъм не се развива така добре,

...
Модният бизнес на Виктория Бекъм не се развива така добре,
Коментари Харесай

Когато Виктория Бекъм получава 1 милион паунда да не пее със Spice Girls

Модният бизнес на Виктория Бекъм не се развива по този начин добре, както на нея ѝ се желае. Миналата (2019) година марката на брачната половинка на Дейвид Бекъм понесе загуби на стойност 12 милиона паунда, само че въпреки всичко Виктория съумява да изкарва пари и то без да прави нищо.
 Виктория Бекъм за събирането на Spice Girls
Виктория Бекъм за събирането на Spice Girls

Ще се завърнат ли девойките през идната година

Благодарение на Spice Girls, някогашната Пош Спайс е прибрала една солидна сума, написа The Sun.

През 2019 година групата разгласи, че се събира за международно турне, което беше същински радостна вест за многочислените им почитатели. Виктория Бекъм обаче не се причисли към останалите девойки, така като по думите ѝ беше напълно ангажирана с дизайнерската си работа, която лишава по-голямата част от времето ѝ.

View this post on Instagram
A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on Jan 10, 2020 at 6:04am PST

И въпреки че на Виктория Бекъм не ѝ се наложи да стъпи на сцената за нито един от плануваните концерти, тя въпреки всичко е взела един милион английски лири. Причината да се снабди с тази сума е, че като член на групата, Пош Спайс получава една пета от приходите от рекламата и продажби на маркови артикули на Spice Girls.

Новите сметки демонстрират, че Spice Girls са изкарали към 4.5 милиона паунда от рекламни артикули на бандата през 2019 година Много повече спрямо миналата година, когато още веднъж от мърчандайз сумата се равнява едвам на 124 хиляди английски лири. За тази разлика безспорно огромен принос има завръщането им на сцената.
 Spice Girls още веднъж дружно следващата година
Spice Girls още веднъж дружно следващата година

Идеята е завръщането на девойките е на Мел Си
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР