Модна къща „Жени стил с дизайнер Евгения Живкова представя новата

...
Модна къща „Жени стил с дизайнер Евгения Живкова представя новата
Коментари Харесай

Модна къща "Жени стил" представя колекция есен/зима 2017/2018

Модна къща „ Жени жанр " с дизайнер Евгения Живкова показва новата сбирка за сезон есен/зима 2017/2018, която включва общо 65 дрехи в две линии - всекидневна и публична.

Силуетите в сбирката са разнородни, като главните са прав и втален. През този сезон наклонност се явява удължаването при полите и роклите. Дължината под коляното навлиза наедно с по-късите дължини към и над коляното.

Присъстват както прави, по този начин и разкроени поли и рокли, като при роклите с изключение на класическите вталени кройки има и такива с прав контур с дължина над коляното.

Актуални в сбирката са панталоните с чупки в горната част, също и вършиме панталони, без спомагателен размер.

Мантата и саката са както с втален, по този начин и с прав контур, направени са с разнообразни типове ревери - типичен свален ревер, ревер шал-яка. При тях е употребена и асиметрия - от едната страна дизайнът е решен с ревер вид шал-яка, а от другата с висок ревер.

Ризите и блузите, които се комбинират към другите дрехи, са направени от коприна, дантела и трико.
Материите за есенно-зимния сезон са обичайно по-плътни: вълна, букле, кожа, както и коприна, трико, тъкани с бродерия и дантела, която е употребена и във всекидневните, и във вечерните дрехи.

Актуални и тази година са разнообразните принтове върху коприна, вълна и трико. Един и същи принт в сбирката е употребен върху другите материи, което разрешава да се вършат забавни съчетания на облеклата. При доста от моделите са комбинирани кожа и плат.

Цветовете, на които залага дизайнерката Евгения Живкова в предложенията си за есенно-зимния сезон са: черно, сиво, бежово, бяло и турско синьо. Пепита и карето също участват в сбирката. Облеклата с тези десени наподобяват колежански жанр, при който полите са плисирани и се комбинират със сака, ризи и блузи.

В колежанската тематика има разнородни приложения от дантела.

Както при формалните, по този начин и при всекидневните дрехи, са употребявани вградени ширити и забавни приложения на дантела, за които са вложени доста часове ръчна работа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР