Моделът V7 е емблематичен за марката италианските мотоциклети от почти

...
Моделът V7 е емблематичен за марката италианските мотоциклети от почти
Коментари Харесай

Спортен специален модел Moto Guzzi - V7 Stone Corsa - видео

Моделът V7 е емблематичен за марката италианските мотоциклети от съвсем седемдесет години. Сега компанията от Мандело показва новия V7 Stone Corsa. Специалният модел е респект към безконечния спорт и магическата спортна атмосфера на отминали дни, съгласно производителя.

Новият V7 Stone Corsa се характеризира с новата си двуцветна багра. Към цветовата скица на сивия металик се придава оживена нотка от алена лента, която се простира отвесно по предното стъкло и продължава в долната част на резервоара и в профил. Опционално разполагаем като аксесоар и цвят, координиран с обтекателя, покривалото на седалката за задната седалка също се предлага в същия цвят като обтекателя, с цел да се сътвори единична седалка в състезателен жанр.

Стандартният пакет съоръжение включва крайните огледала на кормилото, които придават на V7 Stone Corsa по-тънък и по-динамичен профил, както и черна анодизирана капачка на резервоара, направена от алуминий.



В сходство с минималистичния външен тип, който характеризира всички модели V7, маншонът на предната вилка е отстранен, до момента в който значка на кормилото маркира специфичното издание.

На Open House 2023 в Мандело, Moto Guzzi V7 Stone беше показан и в новия цветови вид Green Camo. Очаква се да бъде разполагаем от октомври и с цветовете Red Rovente, Grey Alluminio, Yellow Metallico и Black Ruvido. Moto Guzzi V7 Stone Corsa се предлага от оторизирани дилъри на Moto Guzzi на цена от 10 199 евро, в това число спомагателни разноски.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР