Моделът и бизнесдама Кайли Дженър сподели черно-бели снимки, в които

...
Моделът и бизнесдама Кайли Дженър сподели черно-бели снимки, в които
Коментари Харесай

Най-младата милиардерка взриви мрежата със СНИМКИ 18+, които само мъжът й трябва да вижда

Моделът и бизнесдама Кайли Дженър показа черно-бели фотоси, в които театралничи по долни дрехи в леглото. За фотосесията момичето е облечено единствено в дантелено долни дрехи, което акцентира извитите й форми, които не са по-лоши от тези на сестрите й.

В същото време Кайли театралничи в доста съблазнителни пози.



Брюнетката се пошегува, че не може умерено да отпразнува Нова година, без най-после да показа няколко фотоси, от които да получи похвали. И думите на удивление не се забавиха. Само за няколко часа фотографията събра повече от 10 милиона лайкове, а Кайли бе оповестена за най-горещата жена в света.



Някои почитатели обаче взеха решение, че младата майка не би трябвало да демонстрира по този начин обществено тялото си и сходни фотоси би трябвало да бъдат непокътнати за брачна половинка й. Това може би е много мъчително за Кайли, защото тя напълно скоро се раздели с бащата на щерка си - рапъра Травис Скот.

Малко по-късно Дженър бе спрягана за гадже на Дрейк и двамата бяха засичани на няколко мероприятия.

Кайли развенча тези клюки на коледното празненство на фамилията си, където се появи с Травис и демонстрираха, че са останали положителни другари и вършат всичко по силите си да се грижат вярно за дребната Сторми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР