Модата на прическите постоянно се променя, някои неща губят своята

...
Модата на прическите постоянно се променя, някои неща губят своята
Коментари Харесай

Готини след 50 с къс бретон и прическа шаги

Модата на прическите непрекъснато се трансформира, някои неща губят своята новост, а други още веднъж стават съвременни.Тенденциите тази пролет са към непринуденост, неправилни форми и лека немарливост. Строгите прически, огромните красиви и завършени къдрици, както и комплицираните фризури не са измежду горещите трендове в косите, безапелационни са коафьорите, които дефинират новостите по време на ревютата на огромните международни марки и известни дизайнери в седмиците на модата по света.

За следващ сезон те предлагат да разнообразим визията си с прическа пикси. Тя е супермодерна при късите коси, като по едно и също време е дръзка и нежна. В модерната версия на прическата косата в задната част на главата би трябвало да е по-къса, в сравнение с в предната. Препоръчително е стилизирането да е леко объркано и повърхностно, което се реализира посредством разрошване с пръсти. Карето пък е главният шлагер измежду младежките прически, по които актуалните младежи просто полудяват. При по-възрастните дами сходна прическа подмладява, безапелационни са фризьорите. Има доста разновидности, като тази пролет най-модерно ще е да боядисате косата си в кестеняво и да я носите леко начупена, наложително с размер в корените, който в последно време не бе на респект.

Прическата шаги, която наподобява разрошена и безгрижна, направи взрив през 70-те години и в този момент още веднъж се завръща на стилните ревюта и аления килим. Тя стои добре във всеки цвят и при всяка дължина на косата. Подходяща е повече за дами в зрелост, в сравнение с за прекомерно млади девойки. Ако не сте подготвени за радикални промени, като пребоядисване и подстрижка, можете да бъдете в крайник с модата и трика мокра коса. В тази си визия се гони резултат, като че ли преди малко сте излезли от душа. Можете да я създадете, като срешите косата си обратно и употребявате специфичен стилизиращ гел. Прическата не е за всеки, само че наподобява ефектно при коси със междинна дължина и още веднъж придава младост и прохлада на лицето.

Почитателките на конската опашка би трябвало да снишат равнището ѝ оптимално ниско, защото високото връзване на косата този сезон е демоде. Тази прическа е чудесна за топлите дни както за всекидневието, по този начин и за специфичен мотив, тъй като се смята за по-стилна. Марки като „ Диор “ и „ Пако Рабан “ пък постановиха нова наклонност по време на ревютата си – късия бретон. Когато той е малко над веждите, придава лек френски сексапил и прави дамата по-млада. Късият бретон не е подобаващ за всички. Дамите с удължено овално лице не е добре да залагат на него. Стилистите на доста марки и фешън къщи показват, че и косите, разграничени на път по средата, ще са тотално съвременни напролет и лятото на 2021 година В този случай бретонът или липсва, или е ситуиран встрани. Добре е косата да е в по-естествени тонове, в случай че ще се носи по средата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР