Модата е на една крачка от лошия вкус“, е казал

...
Модата е на една крачка от лошия вкус“, е казал
Коментари Харесай

13 модерни трика, които ще ви помогнат да избегнете досадните грешки при избора на дрехи

„ Модата е на една крачка от неприятния усет “, е споделил Карл Лагерфелд. В света на непрекъснато изменящите се фешън трендове, единственият излаз е да намерите своя паметен жанр. Това може да бъде мъчно, защото изборът в наши дни е просто голям.

Ако обаче следвате някои елементарни правила, думата „ жанр “ може да стане вашето второ име.

1. Разголете тялото си свястно

За да изглеждате привлекателно и секси, не е належащо да се появявате на обществено място съвсем голи. Просто би трябвало да знаете какво да демонстрирате и какво не. Изберете една част от тялото, която желаете да покажете на всички. Ако предпочитате да отворите раменете и деколтето си, не показвайте и краката си. И назад.

2. Използвайте ярки аксесоари

Правилно подбраните аксесоари могат да прибавят плам към вашия външен тип. Дори да предпочитате да носите неутрални облекла и обувки, красивата ярка чанта или гръмък аксесоар постоянно ще наподобяват готино. Но също по този начин би трябвало да помните, че прекалено много аксесоари също не са „ добре пристигнали “, тъй че не е належащо да натоварвате визията си с всичко, което намерите в магазина за аксесоари.

3. Изберете панталон релативно височината на тока

Когато си избирате дълги панталони, не забравяйте да ги подгъвате, като вземете поради височината на тока. Най-добре е, когато краят на панталона покрива носа на обувката и остава на 1,5-2 см от земята. Правилната дължина на панталона удобно акцентира обувките и визията като цяло.

4. Оставете ръцете си свободни, когато излизате

Ако планирате да прекарате вечерта отвън къщата, е малко евентуално да желаете да държите огромната си чанта в ръцете си. Елегантен клъч на верижка, който може да бъде окачен на рамото ви, ще ви остави ръката ви свободна и умерено можете да се насладите на коктейла. Вашата визия няма да бъде претрупана по този метод.

5. Подчертавайте достолепията на фигурата

Не е належащо да следвате стилните трендове и да харчите доста пари за облекла, които са съвременни сега. Най-важното е да намерите облекла, които акцентират точно вашата фигура.

6. Опитайте се да комбинирате няколко верижки, само че не прекалявайте

Колиетата ще ви оказват помощ да допълнете външния си тип с забавни акценти. Можете да експериментирате и да сложите няколко огърлици, направени от еднакъв материал или, назад, от разнообразни, с цел да наподобяват контрастни. Тънки, дебели, женствени или груби, с камъни или мъниста – изборът е голям. Най-важното тук е да не прекалявате.

7. Телесните обувки на токчета ще спасят всяка визия

Тези универсални обувки са това, което би трябвало да има всяка жена. Те подхождат на всеки звук на кожата и съвсем на всеки тоалет. Ако се притеснявате, че във вашата визия има прекалено много цветове, обуйте си телесните обувки. Между другото, те ще създадат и краката ви образно по-дълги.

8. Облечете си нещо с леопардов принт

Леопардовият принт не е единствено акцент, той е изцяло изказване в дрешника ви. Няма да останете незабелязани, в случай че облечете палто, пола, блуза или нещо друго с подобен принт. Но не забравяйте, че една такава дреха ще бъде задоволителна. Няма потребност да се обличате във всичко „ леопардово “, като че ли планирате да се изгубите в джунглата.

9. Смело комбинирайте облекла с щампи, само че го правете рационално

Цветовете, шарките и щампите могат да се комбинират. Ако го извършите вярно, ще изглеждате зашеметяващо. Има значимо предписание: в щампите, които комбинирате, би трябвало да се повтарят или цветовете, или фигурките (големи или малки). Можете да употребявате и по-малки шарки като акцент.

10. Използвайте ярки цветове

Мнозина хора се опасяват да употребяват ярки цветове в дрешника си. Основните цветове – алено, синьо, жълто – се комбинират добре дружно. Просто не претоварвайте визията си с прекалено много ярки цветове, с цел да не изглеждате безвкусни.

11. Изберете сутиен, който няма да си проличава под тениската

Тениските нормално се шият от много тъничък плат, тъй че не всяко долни дрехи може да се носи под тях. Дантелените и релефни сутиени сигурно ще си личат и ще привлекат ненужното внимание. Разумна концепция е да си купувате долни дрехи в безпристрастен цвят.

12. Свободното и прилепналото постоянно наподобява добре дружно

Дрехите, изглеждащи като торба, несъмнено, че са комфортни, само че не всички са елегантни и подобаващи за специфични мотиви. Най-лесният метод да изглеждате добре в обичания си свободен пуловер е да добавите към него прилепващ панталон. Това ще добави пикантност във визията ви.

13. Деколтето е от голяма важност

За приятна вечер на открито нормално избираме нещо малко по-откровено, като деколтето. Но си коства да запомните, че оптималната му дълбочина е 5-7 см. Хубавият сутиен с повдигащ резултат ще си свърши работата и ще подчертае вашите форми.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР