Мобилните телефони, таблетите и смарт часовниците ще бъдат до голяма

...
Мобилните телефони, таблетите и смарт часовниците ще бъдат до голяма
Коментари Харесай

Нидерландия забранява телефоните в класните стаи от догодина

Мобилните телефони, таблетите и смарт часовниците ще бъдат значително неразрешени в класните стаи в Нидерландия от 1 януари 2024 година, заяви нидерландското държавно управление в опит да ограничи разсейването по време на уроците, съобщи " Ройтерс ".

Устройствата ще бъдат позволени единствено в случай че са изключително нужни, да вземем за пример по време на уроци по цифрови умения, по медицински аргументи или за хора с увреждания.

" Въпреки че мобилните телефони са преплетени с живота ни, мястото им не е в класната стая ", сподели министърът на образованието Робърт Дайкграаф в изказване.

" Учениците би трябвало да могат да се концентрират и би трябвало да им се даде опция да учат добре. Мобилните телефони са разстройване, демонстрират научни проучвания. Трябва да защитим учениците от това ", добави той.

 Правителството в Италия забрани телефоните в клас Правителството в Италия забрани телефоните в клас

Забраната е резултат от съглашение сред министерството, учебни заведения и свързани организации.

Училищата могат да намерят собствен личен метод да провеждат възбраната, сподели Дайкграаф, само че законовите правила ще последват, в случай че това не даде задоволително резултати до лятото на 2024 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР