Мобилните фотографи да обърнат внимание Емил Василев преди 2 минути

...
Мобилните фотографи да обърнат внимание Емил Василев преди 2 минути
Коментари Харесай

Потвърдено: базовият iPhone 15 ще наследи тази функция на iPhone 14 Pro

Мобилните фотографи да извърнат внимание

Емил Василев преди 2 минути 4 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 17:51 | 10.06.2023

Мъжът, който прекара 93 дни на дъното на океана, се е подмладил с 10 години! Ето какви са индикаторите му.

IT НовиниДаниел Десподов - 9:14 | 13.06.2023

Най-древните езици в света, които към момента се приказват, са отпреди нашата епоха

IT НовиниЕмил Василев - 12:40 | 12.06.2023

Изследователи създават нов мегаватов електромотор, който може да е бъдещето на авиацията

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Динамичният остров, който бе извънредна функционалност в iPhone 14 Pro и 14 Pro Max ще се появи и в базовият iPhone 15, когато устройството бъде пуснато на пазара през септември тази година, само че е съвсем несъмнено, че той ще получи и 48MP съществена камера.

Всъщност чуваме този слух от месеци, само че в този момент той е доказан от нов отчет, забелязан от ITHome в който се споделя, че Sony е поискала от производителя на чипове TSMC да ѝ помогне да се оправи с по-взискателните поръчки за iPhone тъй като модела от идната линия iPhone 15 ще разполага с 48MP съществена камера.

За информация, базовият iPhone 14 разполага с двойна камера, състояща се от 12MP главен датчик и 12MP ултра-широкоъгълна камера. Тази настройка всъщност е непроменена от iPhone 13, по този начин, че е добре да чуем, че Apple може би се готви да даде на суетните си почитатели сериозна причина да обмислят прекосяване към iPhone 15 тази година.

Забележително е, че iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max бяха първите iPhone-и, които получиха 48-мегапикселови датчици на камерите.

По всичко проличава, че тези първокласни датчици няма да останат извънредни за Pro-серията на iPhone за доста по-дълго време, а прибавянето на 48MP камера в базовият iPhone 15 наподобява евентуално ще докара до смяна на дизайна на камерата по отношение на iPhone 14.

Това обаче не значи, че разликата сред общоприетия iPhone 15 и неговите „ Pro-братя “ ще бъде по-малка от нормалната. През септември iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max/Ultra, за които се носят доста клюки, ще получат съществени усъвършенствания на камерата, като се чака един или и двата модела да разполагат с перископни обективи и най-големите датчици на камерата в iPhone до момента. Моделът Pro Max/Ultra може даже да получи телефото камера с обектив с изменчиво нарастване.

Базовият iPhone 15 може въпреки всичко да не разполага с едно от най-големите преимущества на iPhone 14 Pro. Последният може да се похвали с технологията за адаптивна периодичност на освежаване 1-120 Hz (наречена ProMotion), която автоматизирано контролира плавността на екрана, с цел да дава отговор на всичко, което се случва на екрана. Според слуховете, iPhone 15 ще се придържа към честотата на освежаване 60 Hz като на своя предходник.

Функцията за постоянно включен екран (Always On Display) разчита на ProMotion, тъй че наподобява, че общоприетият iPhone 15 няма да получи и тази функционалност.

Въпреки това, в случай че не се притеснявате от функционалността на непрекъснато включения екран на iPhone 14 Pro, само че харесвате външния тип на неговия динамичен остров, по-добрата камера и супербързия процесор A16 Bionic, тогава базовият iPhone 15 може да бъде идеалната и по-евтина опция на сегашния флагмански смарт телефон на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР