Мобилизираните за войната в Украйна са получили пратки от Единна

...
Мобилизираните за войната в Украйна са получили пратки от Единна
Коментари Харесай

Мобилизирани за войната в Украйна получиха икони с лика на Путин

Мобилизираните за войната в Украйна са получили колета от " Единна Русия ", които съдържат " икони ", изобразяващи президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10213
Военните са решили по този метод да ги поздравят за Великден, оповестява каналът за телеграми " Перм 36.6 ", предава " The Moscow Times ".

Във видеото, което е изпратено от мобилизиран мъж, се вижда по какъв начин " подаръкът " се разопакова. От кутия с логото на партията изваждат бутилка светена вода, пакет пластмасови чаши, овесени ядки и други зърнени храни. След това военнослужещият намира транспарантна торбичка с надпис " За молитва ", в която има " икони " с Путин.

Мобилизираният мъж споделя пред изданието, че сега се намира в Запорожие. Кутиите с храна и разнообразни предмети се донасят от доброволци, а по-късно военнослужещите изпращат видеорепортаж на тези, които са събрали всичко, че са " получили и харесали всичко ". " Но този път нещо се обърка. Колкото и да съм родолюбец във връзка с родината си, това е цялостна нелепост ", споделя военнослужещият.

The mobilized occupiers in Ukraine received parcels from " United Russia " containing " icons " depicting Putin...
— MAKS 22 (@Maks_NAFO_FELLA)
По-късно от " Единна Русия " обявиха, че новината за " иконите " с Путин " може да е подправена ", и упрекнаха за това машинациите на поддръжниците на Алексей Навални.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР