Мнозинството от хората търсят информация за коронавируса. Това сочи проучването

...
Мнозинството от хората търсят информация за коронавируса. Това сочи проучването
Коментари Харесай

Младите се страхуват повече от коронавируса

Мнозинството от хората търсят информация за ковид. Това сочи изследването на организация "Алфа Рисърч ", което е извършено ден и половина след потвърждаване на първите четири случая у нас.

Хората са загрижени по какъв начин се развива болестта по света. 1/3 от българите не се тормозят и няма съответни ограничения. 1 от всеки 10 се тормози малко повече от нормално.

Има разлика в настройките на другите генерации за това какъв брой заплашителен им се вижда коронавирусът. Така се оказва, че младите, работещи българи, са по-притеснени.

"Най младите, които са по-малко изложени на риск, споделят, че са по-притеснени. Това има пояснение в метода на живот ", сподели представител на организацията.

Сн. Българска национална телевизия

Очаквано по-младите са по-активни и по тази причина очевидно си дават сметка, че тази подвижност основава риск за тях. Притеснението идва и от това, че би трябвало да се направи някакъв компромис с ежедневните прояви.

Жената с ковид в София е в сериозно положение, има нови 7 съмнителни души

В същото време болшинството от хората считат, че ограниченията, които се вземат против разпространяването на болестта, са положителни.

У нас има потвърдени общо шест случая на ковид. Продължават проучванията на контактните лица/
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР