Мнозина щом чуят думата Изневяра“ буквално превъртат. Това може би е

...
Мнозина щом чуят думата Изневяра“ буквално превъртат.
Това може би е
Коментари Харесай

Истината лъсна: Ето защо мъжете и жените изневеряват

Мнозина щом чуят думата „ Изневяра “ безусловно превъртат.
Това може би е едно от най-болезнените неща, които половинката ни може да ни аргументи. Но замисляли ли сте се за какво дамите и мъжете изневеряват? По принцип аргументите за това могат да бъдат доста и разнообразни.
Е, съгласно психоложката доктор Елена Богатова главната причина за изневярата както при мъжете, по този начин и при дамите, е единствено една.
Според специалиста, макар че у нас няма полигамия, мнозина към момента прибягват до връзки с други хора, даже и да са обвързани. Тя изяснява това с обстоятелството, че моногамията е културна, а не биологична характерност и хората се нуждаят от голям брой връзки с противоположния пол.
Тя добави, че не всеки е подготвен да се помири с наличието на други интимни сътрудници на половинката си.. Ето за какво е по-добре да се даде желание не на едновременните, а на поредните връзки с разнообразни хора.
„ Ако се окаже, че сътрудникът е апатичен към възприятията ви, можете умерено да напуснете подобен човек “, счита психологът. 
Според нея такива хора няма да се трансформират, до момента в който не срещнат някой, който изцяло дава отговор на техните вътрешни претенции и потребности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР